Jovičić: "Jedino ja znam kroz šta sam prošao"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 29.11.2017.
21:36
Izvor: Sportske.net

Tri i po meseca nakon povrede koju je doživeo u duelu sa Čukaričkim Branko Jovičić se vratio na teren i upisao prvenac u Zvezdinom dresu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Vezni fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić upisao je večeras svoj četvrti prvenstveni nastup u crveno-belom dresu na koji je čekao više od tri i po meseca.

Zbog preloma metatarzalne kosti koju je pretrpeo u duelu sa Čukaričkim Jovičić je morao na operaciju, a zatim i na dužu pauzu. Posle svega, povratak na teren deluje kao ostvarenje svih snova.

"Utisci su mi divni! Posle teškog perioda za mene i dugog oporavka, konačno povratak na teren. Mnogo sam srećan što sam postigao prvenac u dresu Crvene zvezde. Zahvalio bih se svima na velikoj podršci, svima u Zvezdi, prijateljima i porodici, trudiću se da se svima odužim! Jedino ja znam kroz šta sam prošao, i gol koji sam postigao svima posvećujem. Želim da me zdravlje posluži", rekao je Jovičić.

Popularni "Bakula" ušao je na teren u 70. minutu večerašnjeg duela sa Radnikom iz Surdulice, a u 91. minutu postigao je gol iz penala zahvaljujući Aleksandru Pešiću koji mu je prepustio izvođenje najstrože kazne.

"Pešić mi je jedan od najboljih prijatelja, i veliki je čovek sa velikim fudbalskim znanjem. To je danas i pokazao, čestitam mu na het-triku, i hvala mu što mi je dozvolio da šutiram penal. Čestitam i Gobeljiću, on je neko ko je zadužen za atmosferu, i svi smo bili mnogo srećni zbog njegovog prvenca. Stalno priča da ne zna šta će uraditi kada postigne prvenac, danas se poklopilo da obojica to učinimo, divan je osećaj", dodao je Jovičić.

Crveno-bele za vikend očekuje gostovanje Bačkoj, a potom i utakmica sezone jer na svom terenu protiv Kelna igraju za proleće u Evropi.

"Pokazali smo da vredimo, došao je kraj ovog dela prvenstva kada stvarno moramo da pokažemo šta znamo. Dolaze nam neke važne utakmice i sada je trenutak da pokažemo koliko možemo. Ja sam radio individualno veoma dobro, danas sam se za ovih 25 minuta osećao dobro. Sutra ću videti da uradim trening oporavka, i nastavljamo da se spremamo za utakmicu sa Bačkom", zaključio je vezista crveno-belih.

Zvezda će do kraja jesenjeg dela sezone odigrati još četiri utakmice i to redom protiv Bačke (G), Kelna (D), Borca iz Čačka (D) i Partizana (G).

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Doktor Trax
Thursday, 30.11.2017
00:18

Bakula is back !

avatar
Wednesday, 29.11.2017
23:30

Не требало никад ником то кроз шта је Јовичић прошао !