Jović: "Norvežanin bi bio dobra solucija"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 23.05.2015.
19:05
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Mladi napadač Crvene zvezde Luka Jović poručio je da će ostati na "Marakani" i naredne sezone a tom prilikom govorio je i o pitanju novog trenera.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Omladinski reprezentativac Srbije Luka Jović posetio je krajem nedelje Bijeljinu gde je posmatrao duele Crvene zvezde na "Turniru prijateljstva" a u subotu je u razgovoru za portal "Mondo" progovorio o aktuelnim temama u klubu iz Ljutice Bogdana.

Ono što će najviše interesovati navijače Crvene zvezde tiče se Jovićevog ostanka na "Marakani" a on je, kako tvrdi mladi napadač, sasvim izvestan.

"Sledeće sezone sigurno ću igrati u Zvezdi, nadam se i posle toga. Ali, ne zavisi sve od mene, dosta toga zavisi od Uprave i stanja u klubu. Kao što znamo finansijsko stanje je zaista loše i ako stigne neka dobra ponuda, mislim da ću je prihvatiti" rekao je Jović.

Napadač vicešampiona Srbije do sada nije želeo da komentariše pitanje promene trenera ali je u subotu to učinio svestan da je Nenad Lalatović već "bivši".

"Ko god da dođe ja ću raditi kao dosad, maksimalno i neka igra ko bude najbolji na terenu" kazao je Jović a potom dodao,

"Meni je svejedno, čitao sam o onom Norvežaninu, mislim da bi on bio dobra solucija, ali videćemo. Voleo bih da dođe malo mlađi trener koji će znati s nama i da se našali, možda ne mora pod obavezno to da bude neko iskusan" istakao je Jović i na taj način donekle dao glas Trondu Solidu.

Pored gorućih tema u Crvenoj zvezdi Luka Jović je prokomentarisao svoju povredu i činjenicu da zbog nje neće biti u mogućnosti da zaigra na Svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina na Novom Zelandu.

"Neka priča ko šta hoće, meni je bila velika želja da igram na Svetskom prvenstvu, to se jednom dogodi u karijeri, ali dogodilo se da sam se povredio. Mogu da pričaju šta hoće, Fudbalskom savezu smo poslali nalaze u kojima se vidi da sam povređen" istakao je Jović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Sunday, 24.05.2015
18:53

On i ne moze da ide negde u EU dok ne napuni 18 godina, čim napuni, ode on

avatar
Pera Zambula opet
Sunday, 24.05.2015
02:17

Voleo bih da ja budem terener Zvezde....ja znam da se nasalim ;)