Jović "naučio lekciju", o ovim stvarima ne priča!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 21.03.2019.
22:54
Izvor: Sportske.net

Napadač Ajntrahta u potpunosti fokusiran na obaveze sa državnim timom. Sa novinarima ne razgovara o dve teme.

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Opravdao je Luka Jović poverenje Mladena Krstajića i već u prvom meču koji je počeo od prvog minuta postigao prvenac u dresu "A" reprezentacije Srbije.

Na taj način Jović je nastavio golgetersku seriju i još jednom dokazao zašto se uveliko priča o mogućem transferu u Barselonu i Pari Sen Žermen. Ipak, napadač Ajntrahta ne spada među one koji govore o transferu jer je "naučio lekciju" u prošlosti.

"Iskreno da vam kažem, isključen sam iz svega toga i ne razmišljam o tome. U prošlosti mi je zbog sličnih stvari stvaran veliki pritisak, naučio sam tada lekciju i drugačije sada gledam na takve stvari. Ono što je na meni jeste da na svakoj utakmici dam svoj maksimum i budem najbolji na terenu. Ove sezone mi ide dobro, nadam se da ću tako i nastaviti", rekao je Luka Jović posle sinoćne utakmice u Volfsburgu.

Osim transfera, Luka Jović sa predstavnicima sedme sile ne razgovara ni o privatnom životu.

"Što se interesovanja novinara tiče, o sportskim aspektima i poslovnom delu sam uvek raspoložen da razgovaramo, a što se tiče priča o privatnom životu, to čuvam za sebe", kazao je Jović.

Srbija će u ponedeljak gostovati Portugalu na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a selektor Mladen Krstajić najavio je da bi Luka Jović mogao da počne meč u Lisabonu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke