Joveljić večeras ostvario san, a evo šta je najavio za proleće

Autor: Darko Mitrović
nedelja 10.12.2017.
21:47
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Ovaj momak će čitavog života pamtiti večerašnju utakmicu protiv Borca iz Čačka.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Posle fenomenalnog golgeterskog učinka u Omladinskoj ligi Srbije, Dejan Joveljić je večeras upisao svoj prvi nastup u Superligi Srbije, u dresu Crvene zvezde.

U 70. minutu utakmice koju je Zvezda dobila sa 3:0, Joveljić je zamenio dvostrukog strelca Aleksandra Pešića, a posle meča je u izjavi za klupski sajt naglasio da je ostvario ono o čemu je sanjao čitavog života.

''Presrećan sam, mislim da ne postoje reči kojima može da se opiše ovaj osećaj. Zahvalio bi se treneru Milojeviću, kao i čitavom stručnom štabu na šansi koju su mi pružili.

U Crvenoj zvezdi sam već deset godina i  od prvog dana kada sam došao živim za ovaj trenutak.

Danas su mi se snovi ostvarili, upisao sam prvu utakmicu za Zvezdu i takođe moram da se zahvalim navijačima koji su napravili sjajnu atmosferu pred moj ulazak i podržali me aplauzom'', izjavio je Joveljić.

Naravno, ovim ne želi da se zadovolji, već da dalje napreduje, pa bi proleće moglo da protekne i u znaku njegovih superligaških golova.

''Nadam se da ću od proleća dobijati šansu na utakmicama, na meni je da radim i da se trudim, a na šefu je da proceni kada treba da igram. Ja ću dati sve od sebe da ostvarimo što bolje rezultate'', poručio je Joveljić.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner Pixi G00000L
Monday, 11.12.2017
11:17

Sa potencijalom kakav imas ima da budes klasa od napadaca kakav dugo nije vidjen na ovim prostorima, alisamo ako uspes da pobedis sebe.

avatar
Petar Gazivoda
Sunday, 10.12.2017
22:52

Srecno klinac . Verujemo u tebe !!!