Joveljić pravilno razmišlja: "Teško prebacivanje na seniorski fudbal, ali nema izgovora"

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 07.10.2018.
19:12
Izvor: Sportske.net

Mladi fudbaler Crvene zvezde i danas je pokazao svoj raskošan talenat.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Crvena zvezda je danas uspela da savlada Zemun nakon velike borbe, bilo je 1:2 (1:1), a golove je postizala u nadoknadama prvog i drugog poluvremena.

Prvi za svoj tim je postigao supertalentovani Dejan Joveljić koji ističe da nije bitno to što je dao gol, već da je bitno to što je Zvezda pobedila.

"Bilo je teško vreme za igranje i najbitnije da smo osvojili nova tri boda, nije važno ko postiže golove. Hvala svim navijačima koji su nas bodrili i u Zemunu. Idemo dalje, prvo nas čeka pauza, a onda predstojeći izazovi na domaćoj i evropskoj sceni", rekao je on.

Joveljić je bio strelac jedinog gola za svoj tim i na utakmici protiv Pari Sen Žermena u omladinskoj Ligi šampiona, tada je dokazao svoj raskošan talenat, ali kaže da je prelazak sa omladinskog u seniorski fudbal veoma težak.

"Trudim se kad god dobijem šansu da pokažem sve ono što znam. Na meni je da vredno radim i još više i jače treniram, i da čekam da opet dobijem priliku. Teško je prebaciti se sa omladinskog na seniorski fudbal, ali nema izgovora. To mora da se uradi na najbolji mogući način, na meni je da se što brže prilagodim", ističe Joveljić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 08.10.2018
13:54

Samo da kazem za male navijace jos manjeg kluba koji se podsmevaju porazu Zvezde u Parizu da je taj isti PSG u prvenstvu pobedio i Lion sa 5:0.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 08.10.2018
12:45

Mene zabrinjava forma Borjana jer na poslednje tri utakmice u prvenstvu je primio tri gola koje bi svaki Superligaski golman odbranio. Stvarno ne znam gde mu je koncentracija za vreme utakmice jer vise puta primetim da je iznenadjen sutevima protivnickih igraca.

avatar
Dr fudbala Miloje
Sunday, 07.10.2018
22:40

Само напред Јовеља биће од тебе добар нападач.

avatar
LyO
Sunday, 07.10.2018
19:55

Mozda nije odigrao dobro ali je dao gol, sto bi se reklo ima njuh za gol, kao Pancev. ;)

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 07.10.2018
19:33

Bitno je da ti nisi poleteo nego da cvrsto stojis na zemlji, a to ce ti doneti mnogo golova i mnogo uspeha sa voljenim titmom.

avatar
Sunday, 07.10.2018
19:20

Ovako se postaje sampion.