Joveljić: "Partizan igra, mi dajemo golove"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 16.11.2017.
17:07
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Junak omladinskog "večitog" derbija Dejan Joveljić prezadovoljan nakon trijumfa nad Partizanom i postignutog het-trika.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Omladinska selekcije Crvene zvezde "torpedovala" je vršnjake iz Partizana u okviru 15. kola domaćeg prvenstva, a ulogu junaka utakmice poneo je Dejan Joveljić.

Mladi napadač Crvene zvezde postigao je het-trik u trijumfu nad Partizanom. Posle meča zahvalio se saigračima bez kojih ne bi mogao da stigne do ovakvog učinka.

"U svlačionici smo se dogovorili da pokušamo da utakmici pristupimo kao i svakoj drugoj, međutim derbi je derbi i nije moguće u potpunosti se tako postaviti. Danas smo imali malo više sreće, danas sam postigao tri gola. Želim da se zahvalim svojim saigračima na uloženom trudu i radu tokom poslednjih nekoliko meseci", rekao je Joveljić.

Na samom startu utakmice Partizan je imao mnogo veći posed lopte tako da se na osnovu prvog utiska nije moglo naslutiti da će Zvezda slaviti ubedljivu pobedu.

"Partizan igra, mi dajemo golove", rekao je kratko Joveljić.

Dejan Joveljić je nakon današnje utakmice stigao do neverovatne statistike: Zvezdin napadač na svakoj utakmici prosečno postigne dva gola.

"Ovo mi je 24. gol na 12 utakmica koliko sam odigrao. Lep prosek, nadam se da ću nastaviti, ali bitno je da ekipa pobeđuje. Ove sezone nam ide bolje nego prethodne, nadam se da ćemo nastaviti u tom ritmu, važno je da se titula vrati na Marakanu", jasan je Joveljić.

Crveno-beli trenutno zauzimaju vodeću poziciju na tabeli Omladinske lige Srbije sa 38 bodova, a prate ih Brodarac (33) i Partizan (32), s tim što aktuelni šampion ima meč manje u odnosu na "večite".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Thursday, 16.11.2017
18:55

Joveljicu nastavi tako i u seniorima. Gledao sam utakmicu i mogu reci da se mali partizani nisu bas naigrali jer mi smo pored cetiri gola imali jos isto toliko sto postotnih sansi, a oni su pored tog jednog gola imali samo dve sto postotne sanse. Potpuno smo ih izdominirali.

avatar
36 Dado
Thursday, 16.11.2017
19:19

14.12 😂😂😂

avatar
kosmajac
Friday, 17.11.2017
01:21

E moj pixi fudbal pratis dve godine ,vrati se deset godina unazad pa procitaj izvestaj kad je Zivanovic dao het trik na omladinskom derbinu za PFC,niko nikada nije cuo za njega....Mnogo se palite,izgorecete ko garavi sokak....

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Thursday, 16.11.2017
22:14

Vidim jedva cekas ono sto sam ti za taj dan obecao.