Joveljić: ''Nisam osećao pritisak kad sam šutirao penal, znao sam da će ući''

Autor: Darko Mitrović
subota 05.05.2018.
23:22
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Prvi seniorski gol u prvenstvenim mečevima u Zvezdinom dresu postigao je sa bele tačke, ali nedugo zatim sve je potvrdio i još jednim pogotkom iz igre.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Dejan Joveljić može da se pohvali da je od početka ove sezone postigao čak 46 golova, od toga 44 u omladinskoj konkurenciji, a još dva je dodao večeras, u utakmici Superlige između Crvene zvezde i Spartaka ŽK (4:0).

To su mu bili prvi seniorski golovi, a najpre je pogodio sa bele tačke u 35. minutu.

''Želim da se zahvalim šefu i stručnom štabu što su mi dali priliku da počnem od prvog minuta. Presrećan sam! Želim i saigračima da se zahvalim na tom neverovatnom gestu kada odlučili da ja šutiram penal.

Moram da kažem da nisam osećao pritisak kada sam šutirao. Veći sam pritisak osećao svaki put u omladincima kada sam šutirao nego sad. Ne znam zašto, bio sam siguran da će ući, morala je nekako naći put'', izjavio je Joveljić, a prenosi klupski sajt.

Drugi gol postigao je u drugom poluvremenu i postavio konačnih 4:0.

''Lepo sam sklonio loptu i šutnuo. Najlepši je osećaj kada lopta zatrese mrežu. Golove posvećujem mami i sestri. Nadam se da će biti još golova, ali moram nastaviti sa radom, trudom i napretkom'', poručio je Joveljić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke