Joveljić nije zadovoljan! U čemu je problem?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 10.03.2019.
10:50
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Mladi napadač traži uzroke...

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Crvena zv ezda je nastavila sa pobedama u Superligi, protiv Zemuna sinoć na ''Marakani'' slavila je sa 4:0, a jedan od strelaca bio je i talentovani napadač Dejan Joveljić.

Ipak, posle meča je priznao da nije zadovoljan svojim učinkom u ovom meču.

''Pre svega želim da čestitam rođendan šefu Vladanu Milojeviću i zahvalim se na novoj šansi. Zadovoljan sam utakmicom, ali nisam zadovoljan ličnim učinkom.

Postigao sam gol i bio fauliran za jednaesterac, međutim, morao sam da postignem gol i u drugom poluvremenu. Na treningu takve situacije rešavam bez problema, možda je uzrok bio trenutni pad koncentracije zbog prevelike želje'', izjavio je Joveljić, a prenosi klupski sajt.

Ono zbog čega je i on presrećan, kao i sve Zvezdine pristalice, to je impresivni podatak da je Zvezda već 52 utakmice neporažena u domaćem šampionatu, što je rekord u srpskom fudbalu.

''Prelep je osećaj zbog niza kakav niko ranije nije uspeo da ostvari. Takođe, zahvalio bih se Delijama na sjajnoj atmosferi, još jednom su nas nosile do pobede, i rekorda kojim smo postali deo istorije.

Sjajan ambijent, pogotovo koreografija i bakljada. Imamo najbolje navijače na svetu. Hvala im još jednom što su bili uz nas, vidimo se već u sredu ponovo na Marakani'', zaključio je Joveljić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Sunday, 10.03.2019
12:56

Decko je samokritican, zeli uvek da izvuce maksimum. Medjutim trening i zvanicna utakmica nisu isto, treba vremena za neke stvari i svakako veca minutaza.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 10.03.2019
12:13

To je pravi karakter jednog golgetera. Bravo Jovelja samo nastavi vredno da radis i tako ce biti i vise golova u mrezama protivnika.