Joveljić ispunio cilj, zahvalnica Marinu

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 02.05.2019.
13:32
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Mladi napadač ostvario je u Novom Sadu cilj koji je zacrtao pre početka sezone. Zahvalnica Marku Marinu i ostalim saigračima.

Beta/Dragan Gojić/Ds
Beta/Dragan Gojić/Ds

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije upisao je u sredu treći osvosezonski trijumf nad ekipom Vojvodine, pošto je u okviru 34. kola plej-ofa slavio na "Karađorđu" sa ubedljivih 5:0.

Strelac četvrtog i petog pogotka za Crvenu zvezdu bio je rezervista Dejan Joveljić koji je na taj način stigao do dvocifrenog učinka u tekućoj sezoni.

"Sjajna utakmica za nas. Odlično smo se snašli na teškom gostovanju. Teren je bio zahtevan za igru, vreme teško, ali uspeli smo da upišemo novu pobedu", rekao je Joveljić.

Drugi gol na utakmici, peti za crveno-bele, Joveljić je postigao sa bele tačke.

"Penal je bio na meni, prišao sam Marinu i pitao ga da li mogu ja da izvedem jedanaesterac. Bez razmišljanja su se složili i on i ostali saigrači. To je još jedna stvar koja pokazuje koliko smo složni. Marin je dokazao da zna koliko mi znače golovi. Kod prvog pogotka Čaušić mi je uputio sjajan udarac, a ja sam se našao na pravom mestu i loptu sproveo u mrežu", objasnio je mladi napadač.

Joveljić je od početka sezone upisao 20 nastupa za prvi tim u svim takmičenjima, a prosečno je na terenu provodio samo 39 i po minuta. Zbog toga je učinak od deset postignutih golova za svaku pohvalu.

"To mi je bio cilj na početku sezone, drago mi je da sam ga nekoliko kola pre kraja i ispunio. Verovao sam da mogu da ispunim to što sam zacrtao, ali bez saigrača to ne bi bilo moguće. I juče se to pokazalo", konstatovao je Joveljić.

Zvezda se posle trijumfa u Novom Sadu nalazi na tri boda od šampionske titule.

"Za nekoliko dana pred nama je izuzetno važna utakmica. Kao što kaže naša pesma: 'Još jedna pobeda i titula'. Navijači mogu da očekuju borbu i veliku želju u našoj igri u nedelju. Nadam se da će to biti dovoljno za slavlje na kraju", zaključio je Dejan Joveljić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BenkovackiManitas31*
Friday, 03.05.2019
02:09

A sad po ono sta nam sa pravom pripada... Liga Sampiona!!!

avatar
Dr fudbala Miloje
Thursday, 02.05.2019
19:19

Јовељић брзим кораком напредује.

avatar
gorango
Thursday, 02.05.2019
14:37

Spavate li mirno Adzici i menadzeru?

avatar
Dr fudbala Miloje
Thursday, 02.05.2019
19:21

Штета за Аџу а могао је бити страшан играч да је остао у Звезди.