Joveljić: "Hvala Simiću, idemo dalje"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 17.10.2018.
17:50
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Mladi napadač Crvene zvezde zadovoljan svojim i učinkom ekipe u duelu sa Dinamom iz Vranja.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Šampion Srbije rutinski je odradio posao u Vranju i golovima Nikole Stojiljkovića i Dejana Joveljića obezbedio pobedu nad Dinamom i plasman u osminu finala Kupa Srbije.

"Još jedna teška utakmica sada je iza nas, igralo se po teškom vremenu. Na vreme smo postigli pogodak i otvorili utakmicu odličnim golom koji je postigao Stojiljković. U drugom poluvremenu uspeo sam da zatresem mrežu nakon fantastične akcije saigrača. Idemo dalje, već za tri dana očekuje nas superligaška utakmica sa ekipom Rada", rekao je Joveljić.

Momku rođenom u Bijeljini današnji pogodak bio je treći u seniorskom sastavu ove sezone. Zahvalnost je izrazio Veljku Simiću ali i čitavom timu.

"Mnogo puta do sada sam rekao, na meni je da iskoristim svaku priliku koja mi se ukaže i da postignem gol. Naporno sam radio i ponovo mi se to isplatilo. Naravno da ću nastaviti u istom ritmu i nadam se novim golovima. Za ovaj pogodak dugujem veliku zahvalnost Simiću koji mi je uputio odličnu asistenciju. Ceo tim je napravio odličnu akciju, on je odlično poslao loptu u dubinu i meni je ostalo samo da utrčim i zatresem mrežu", kazao je Zvezdin napadač.

Utakmica je odigrana u Vranju, a Zvezda je i u tom gradu imala sjajnu podršku.

"Zahvalio bih se svim ljudima koji su došli na utakmicu da nas podrže. Još jednom se pokazalo da je Zvezda najveći klub na Balkanu. Svi u Vranju su se pokazali kao odlični domaćini i vidimo se ubrzo i u prvenstvu", zaključio je Joveljić.

Narednu takmičarsku utakmicu Crvena zvezda igra za vikend protiv Rada, a sledeće srede očekuje je duel sa Liverpulom na "Enfildu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 17.10.2018
22:47

Vise treba forsirati malog Joveljica nego Stojiljkovica.

avatar
poljskikupanjac
Wednesday, 17.10.2018
19:28

mali da ojaca i da radi na povratnim pasovima i bice nesto od njega i pre svega strpljenje