Jovanović: "Uvek mislim i osećam da ću da dam gol za pobedu"

Autor: Beta Beta
nedelja 05.11.2017.
21:33
Izvor: Beta

Đorđe Jovanović je velika budućnost Partizana.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Mladi fudbaler Partizana Djordje Jovanović rekao je da najviše voli da u igru udje u odlučujućim trenucima, jer ima osećaj da će postići pobedonosni gol kao što je to bio slučaj u današnjoj utakmici Super lige protiv Mačve.

"Iskreno najviše volim kad udjem kad se lomi utakmica i uvek mislim i osećam da ću da dam gol za pobedu. Fantastično se osećam zaista", rekao je Jovanović za klupski sajt.

Partizan je danas u 16. kolu Super lige na gostovanju posle preokreta pobedio Mačvu sa 3:1, a treći gol za crno-bele postigao je Jovanović.

"Za nas veoma teška utakmica, mi umorni i iscrpljeni od utakmice sa Skenderbegom, a oni zaista sa velikim motivom. Na sreću (Leandre) Tavamba je u dobroj formi što je i danas potvrdio i započeo preokret. Mačvi čestitam na borbenosti", rekao je Jovanović.

On je pohvalio iskoristio priliku da pohvali i kapitena Partizana Sašu Ilića.

"O Iliću ne treba trošiti reči. Legenda koja hoda. Uvek kada udje donese promenu u igri na bolje, poveže redove, da nam sigurnost, a danas je to i kompletirao golom", kazao je Jovanović.

Ovaj 18-godišnji napadač Partizana postignuti gol posvetio je mladjem bratu Matiji.

"Prelep kraj i rezultat za odlazak na pauzu! Odlazim kod mojih u Leposavić da se odmorim i da proslavim šesti rodjendan mladjeg brata Matije, kome i posvećujem gol uz navijače i moje saigrače. Slavlje je za dva dana, tako da ćemo proslaviti duplo", rekao je on.

Partizan je drugi na tabeli Super lige Srbije sa 39 bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SvetskiSampion
Monday, 06.11.2017
08:13

Uvek mislim i osecam da ce sudije da nas poguraju.

avatar
MARCO NICO
Sunday, 05.11.2017
23:01

Ako je nesto dobro u danasnjoj utakmici, to su tri dobre izmene, ali, cim ti moras da strepis i od Borca i od Macve, onda to znaci da nesto ne valja u korenu i u startu.

avatar
Crveno boja ljubavi
Sunday, 05.11.2017
22:55

Funfacts: n-pred pocetak utakmice partizana,bacace se novcic da li zele penal,10minuta produzetka ili crveni za protivnika.n-ukoliko rezultat na poluvremenu bude nezadovoljavajuci,igraci partizana imaju pravo jos 1 da bacaju novcic.n-sudijskom greskom smatrace se svaka odluka koja ne ide u korist fk partizann-najmladji igraci fk partizan,imace mogucnost da uhvate loptu rukom i sami sebi dosude penal,kako bi siroj javnosti objasnili da stvarno jesu talentovanin-ukoliko neko misli da su odredjeni igraci fk partizan pregrubi,zamolicemo ih da procitaju neke novine i da shvate da to nije grubost,nego zalaganje i da nije nista strasno pauzirati pola godinen-svaki protivnik fk partizan koji bude razmisljao kome da doda iz auta,bice momentalno kaznjavan zutim kartonomn-ukoliko se neki klub ne slaze sa sledecim stavkama,neka cuti,jer sta drugo mozes.