Jovanović progovorio o ponudama Zvezde, Partizana i Real Madrida!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 19.07.2020.
13:12
Izvor: Sportske.net

Nijedna nije realizovana...

EPA/ROBERT GHEMENT
EPA/ROBERT GHEMENT

Povezane vesti

Povodom prve Liverpulove titule posle 30 godina u Premijer ligi, portal ''Atletik'' je uradio intervju i sa Milanom ''Lanetom'' Jovanovićem, nekadašnjim fudbalerom kluba sa Enfilda, gde ipak nije uspeo da pokaže sve svoje kvalitete.

Bez obzira na to, nekadašnji srpski reprezentativac taj period vidi kao krunu svoje klupske karijere. Sada je već uveliku o fudbalskoj ''penziji'', ali sa ove vremenske distance otkrio je da je imao i drugih veoma atraktivnih ponuda koje se nisu realizovale.

''Tačno je da me je 2009. godine tražio Real Madrid. Predrag Mijatović je bio sportski direktor kluba. Pričali smo, ali nije mi se dopala dužina ugovora. Bio je prekratak i to je presudilo. Želeo sam duži ugovor, da bih imao mir i sigurnost. Nikada nisam zažalio zbog toga", objašnjava Jovanović, a prenosi B92.net.

Pred kraj karijere želeli su ga i ovdašnji najveći klubovi.

''Zvali su me Zvezda i Partizan, zvao me Radomir Antić da idem sa njim u Kinu, imao sam pozive iz Bundeslige. Da li je trebalo duže da igram? Da, definitivno. Mogao sam još tri-četiri godine. Fizički sam se osećao perfektno. Čak se i sad osećam odlično, imam isto kilograma kao kada sam se povukao pre sedam godina.

Ali, osećao sam se psihološki iscrpljenim. Imao sam osam operacija, imao mnogo različitih puteva tokom karijere. Mozak reaguje na sve stresove i na kraju ti ispostavi račun i kaže da bi možda bilo bolje da živiš mirniji život. I tako sam rekao da je dosta'', konstatovao je Jovanović.
-
Baner 11

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DRUG OSTOJA
Monday, 20.07.2020
04:12

Zvezda ga je tražila dok je bio u Vojvodini, ali tad se nisu frljali milionima kao danas.