Jovanović: "Kvalitetniji smo od Čuke"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 08.05.2015.
18:59
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Mladi defanzivac Crvene zvezde Vukašin Jovanović rekao je da crveno-beli imaju kvalitetniju ekipu od Čukaričkog i da bi "Brđani" trebalo da razmišljaju o tome kako da izbegnu poraz od šampiona.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Defanzivac Crvene zvezde Vukašin Jovanović bio je prilično samouveren prilikom najave predstojećeg derbija 27. kola Jelen Superlige koji se u nedelju igra na Banovom Brdu.

Momak ponikao u omladinskoj školi Crvene zvezde tvrdi da je duel sa Čukaričkim najteži u prvenstvu, nakon "večitog derbija", ali da to ne znači da se crveno-beli plaše protivnika.

"Očekuje nas teška utakmica, posle derbija najteža utakmica u prvenstvu. Čukarički je jako dobra ekipa, imaju dosta igrača koji su ponikli u našoj omladinskoj školi, a i njihov trener je ovde radio" rekao je Jovanović.

Crvena zvezda je u prvom delu sezone remizirala sa Čukaričkim na "Marakani", a u prethodnoj sezoni "Brđani" su na svom terenu tukli šampiona sa 2:0.

Nedeljni okršaj na Banovom Brdu biće prilika da se Čukarički dodatno približi Crvenoj zvezdi i eventualno ugrozi njenu drugu poziciju čime bi i borba za titulu bila rešena tri kola pre kraja.

"Mislim da smo kvalitetniji, i ništa nam ne preostaje nego da pobedimo na Banovom brdu. Nikada nisam igrao protiv njih do sada, ali mislim da oni treba više da razmišljaju o nama" poručuje Vukašin Jovanović.

Derbi susret 27. kola Jelen Superlige između Čukaričkog i Crvene zvezde zakazan je za nedelju, 10. maja od 19 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Saturday, 09.05.2015
12:41

Po nekom pravilu uvek palimo masinu nakon derbija. Sve u svemu, Cukaricki je jako dobra ekipa koju ne treba potcenjivati, bolji neka pobedi.

avatar
Javier FRAN YESTE 10
Saturday, 09.05.2015
00:54

Pa, ne bih baš bio siguran u to mladjani Vukašine...