Jovanović citira Đukića, ni reči o transferu

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 15.06.2018.
10:16
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Talentovani napadač Partizana fokusiran je na obaveze koje ima na startu priprema za novu sezonu. Za sada ni reči o transferu u Briž.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Na osnovu onoga što je Đorđe Jovanović govorio za zvanični sajt fudbalskog kluba Partizan, reklo bi se da talentovani napadač crno-belih ne razmišlja o transferu iako je posao praktično gotov.

Partizanov napadač fokusiran je na obaveze koje ima na startu priprema za novu sezonu, pa tako u izjavi za klupski sajt citira Miroslava Đukića.

"Već je prošlo nekoliko dana i kao i uvek vredno se trenira. Imamo po dva treninga dnevno, nekada i jedan, ali je sav fokus usmeren da se što bolje ekipa pripremi za prvenstvo. Lakše je jer smo ne samo svi na okupu već pre svega poznajemo šta šef traži od nas tako da nema perioda adaptacije. Ašov u ruke i radi, što kaže šef", kaže Jovanović.

U trenutku kada srpski mediji pišu o tome da se Partizan dogovorio sa Brižom i da će Jovanović put Belgije, mladi fudbaler prisetio se svojih početaka u klubu iz Humske.

"Moj prvi trener u Partizanu bio je Dragan Kecman, čovek koji me je naučio većinu stvari koje danas znam na terenu i slobodno mogu reći najzaslužniji što sam danas ovde u prvom timu Partizana. Posle toga me preuzima Dževad Prekazi koji mi je puno pomogao u individualnom radu i usavršio moje fudbalsko znanje. I kao nagrada za sve je usledio poziv za pripreme sa Partizanom. Tada nije bilo srećnijeg čoveka od mene!", priseća se Jovanović.

Ukoliko transfer u Briž bude realizovan želje koje je Jovanović izneo u izjavi za klupski sajt sigurno neće biti.

"Što se tiče Partizana, očekujem da u narednoj sezoni osvoji 'duplu krunu', jer imamo najkvalitetniji tim u Srbiji, a isto tako očekujem i Ligu Evrope", zaključio je Jovanović.

Podsećamo da je juče bilo reči o tome da je Briž dobio trku za Đorđa Jovanovića i da će Partizan navodno zaraditi 700.000 evra od prodaje talentovanog napadača koji sledećeg februara puni 20 godina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Consigliere 1927
Friday, 15.06.2018
13:20

Jel mislio na najbolji sudijski tim? To mi je jedino logicno kad se u kontekstu pominju ,,Srbija” , ,,Partizan” i nesto ,,najbolje”...

avatar
Nemanja VidiiiiicNo1
Friday, 15.06.2018
10:52

Najkvalitetniji tim u cemu?u kukanju mozda,bukvalno ni na jednoj poziciji nemate boljeg igraca,zadnji derbi dovoljno pokazao kad niste sutnuli na gol do 90 min

avatar
Младић
Friday, 15.06.2018
10:30

Тешко ћемо освојити Лигу Европе...

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Friday, 15.06.2018
10:23

Veliko je pitanje da li imamo najkvalitetniji tim, a sigurno nemamo najboljeg trenera.