Jovanović: "Čeka nas žestoka borba za Evropu"

Autor: Beta Beta
sreda 30.03.2016.
14:32
Izvor: Beta

Fudbaler Čukaričkog Saša Jovanović rekao je da njegovu ekipu očekuje velika borba za jednu od pozicija u Superligi Srbije koja donosi plasman u kvalfikacije za evropska takmičenja.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Saša Jovanović je dodao da je reakcija ekipe posle poraza od Partizana bila pozitivna i da je zasluženo ostvarena pobeda protiv Mladosti.

"To je jedini ispravan pristup. Svi se borimo za mesto u timu i zbog toga je važno da se svaka šansa iskoristi. Za nas je utakmica u Lučanima bila baš bitna, samim tim i teška. Videla se velika želja kod svih igrača da se ostavi pozitivan utisak. Da ne pričam koliko je svaki bod važan pred početak trećeg dela prvenstva u kojem nas čeka žestoka borba za mesto koje vodi u Evropu", rekao je Jovanović za klupski sajt.

Do kraja drugog dela Superlige Srbije ostala su još tri kola, a Čukarički za vikend očekuje gostovanje Jagodini.

"Jagodina je poslednja na tabeli, ali to ništa ne znači. Radi se o kvalitetnoj ekipi koja će u svakoj utakmici tražiti bodove kako bi se izborila za opstanak. Nedavno je došlo do promene na mestu šefa stručnog štaba u Čukaričkom i za sada se dosta dobro uklapamo u rad novog trenera Milana Lešnjaka. Nadam se da se to vidi i na treningu i na utakmicama", rekao je Jovanović, koji je poslednju utakmicu pre prošlonedeljne u Lučanima igrao baš protiv Jagodine.

Posle Jagodine, Čukarički će dočekati Novi Pazar, a potom putuje u Suboticu na utakmicu protiv Spartaka.

"Daleko je to... Ima vremena za priču o Novom Pazaru i Spartaku. Moramo da idemo korak po korak. Svaka sledeća utakmica je za nas najvažnija. Prokockali smo previše bodova ove sezone. Imamo stvarno dobar tim, dobra smo grupa, super je atmosfera medju igračima, ali to mora da se vidi na terenu. Igra i pristup iz meča protiv Mladosti iz Lučana su model kako bi Čukarički morao da se ponaša u svakoj utakmici", kazao je ovaj 22-godišnji ofanzivni vezni fudbaler.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke