Jovančić: "Svi treba da budemo zadovoljni učinkom u Evropi"

Autor: Beta Beta
sreda 12.12.2018.
15:13
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Dušan Jovančić rekao je danas da svi treba da budu zadovoljni učinkom u Ligi šampiona i da je njegova ekipa pokazala da može da parira najboljim timovima.

Epa/Srđan Suki
Epa/Srđan Suki

Povezane vesti

Zvezda je učešće u Ligi šampiona završila sa četiri boda, a u poslednjem kolu Grupe C poražena je od Pari Sen Žermena u Beogradu rezultatom 4:1.

"Svi treba da budemo zadovoljni učinkom u Evropi. Osvojili smo četiri boda u ovako jakoj grupi, to zaista nije malo. Pokazali smo na terenu da možemo da se nosimo sa nekim od najboljih evropskih timova. Verujem da je Pari Sen Žermen glavni konkurent za osvajanje Lige šampiona ove sezone. Drago mi je da smo mogli da vidimo gde se nalazimo u odnosu na tri izvanredne evropske ekipe. Momci su se na svakoj utakmici borili, svi smo dali poslednji atom snage da usrećimo naše navijače", rekao je Jovančić.

"U prvom poluvremenu protivnik je bio dominantan. Mi smo pokazali veliku želju, trudili smo se, ali svaki put kada bismo se malo više otvorili oni bi to iskoristili kroz kontranapade. Drugi deo igre bio je mnogo bolji za nas, ušli smo agresivnije, dali smo gol na vreme, napadali smo. Imao sam i ja odličnu priliku glavom, možda bi sve bilo drugačije da je ta lopta ušla u gol, ali to je sada prošlost. Kada sve sagledamo, možemo biti zadovoljni svojim izdanjem", kazao je Jovančić.

Posebno je pohvalio atmosferu na stadionu "Rajko Mitić".

"Atmosfera je bila fenomenalna, kakva je uvek na Marakani. Svima nam je žao što smo poklekli na našem stadionu. Zahvalio bih navijačima na svemu što su uradili za nas. Verujem da će mnogi igrači zauvek pamtiti ove utakmice po neverovatnoj podršci i prelepom ambijentu koji su napravili zvezdaši", naveo je Jovančić.

Crvena zvezda će poslednju utakmicu u prvom delu sezone igrati u subotu, kada će od 15.00 gostovati Čukaričkom na Banovom brdu u 21. kolu Super lige Srbije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svetski prvaci 1991
Wednesday, 12.12.2018
22:32

Ovo je za klub odličan uspeh.Hvala za trud koji ste uložili.Želeo bih reći šta je to da je moglo i bolje.Sinoć smo mogli videti nedostatke,trener neka ih rešava,sinoć psž.igrači su bili brži svi od svakog našeg.Naši, sporo i netačna dodavanja .Imamo dobrih igrača a i nekih koji nisu za tako velike utakmice.Tu je Terza i ceo stručni štab da naprave još jaču Zvezdu, ako to žele i finansijski mogu.Voleo bih Zvezdu iz devedsetih god.kada je mogla da pobedi svakog, i ona se pitala za sve, a i svi se nje plašili.Bila je silna i moćna,NJima protivnička kontra nije sačinjavala problem kao ovima,jer bili su brži i opasno organizovani,trud je bio vanzemaljski,kao i svih velikana.Napred Zvezdo,nastavi tako.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 13.12.2018
18:06

Moglo je i brze i jace.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 12.12.2018
17:36

Pogotovo gol razlikom jer prema viđenom ste trebali duplo više golova da primite.