Jovančić očekuje debi i siguran trijumf

Autor: Beta Beta
subota 14.07.2018.
16:24
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Dušan Jovančić izrazio je danas nadu da će njegova ekipa pobediti Spartaks u revanš utakmici kvalifikacija za Ligu šampiona, kao i da jedva čeka debitantsku utakmicu u dresu crveno-belih.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda je u utorak na gostovanju u Letoniji igrala nerešeno bez golova sa Spartaksom iz Jurmale, a za tri dana očekuje ih revanš meč na stadionu "Rajko Mitić".

"Prva utakmica je uvek najteža u sezoni, to se pokazalo sada i na našem primeru. Prednost pred revanš na Marakani našoj ekipi sigurno će biti to što smo sada i na delu mnogo bolje upoznali protivnika, kao i činjenica da je ostalo još vremena da se na treninzima dodatno uigramo, još bolje pripremimo i prođemo dalje. To se od nas očekuje", rekao je Jovančič za klupski sajt.

Dušan Jovančić zbog lakše povrede nije putovao sa ekipom na prvi meč.

"Drugačiji je teren, naš je mnogo veći u odnosu na onaj na kome je Spartaks navikao da igra i zato će im možda ovde biti teže da se brane. I pored toga sam uveren da će na našem stadionu oni igrati još zatvorenije, biće fokusirani samo na odbranu i čekaće svoju šansu iz kontranapada da daju jedan gol. Mi im to nećemo dozvoliti, ukoliko otvorimo utakmicu na vreme, postignemo rano pogodak sigurno neće biti problema", rekao je fudbaler Zvezde.

On je dodao da jedva čeka pun stadion, kao i debitantski meč u dresu Zvezde.

"Čekam debitantsku utakmicu u Zvezdinom dresu, to je ogromna stvar za svakog fudbalera. Siguran sam da je igrati na Marakani pred Delijama izuzetna čast, kao i da pun stadion mnogo znači našoj ekipi. Za one klubove koji nisu navikli na takvu atmosferu vatrena podrška je sigurno otežavajuća okolnost", rekao je Jovančić i dodao da se u potpunosti oporavio od povrede i da sada vraća normalnom radu s ekipom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 14.07.2018
16:32

Pobednik bi bio resen vec u prvoj utakmici da mi nismo usli suvise oprezno u tu utakmicu. Prvo poluvreme smo igrali mnogo defanzivno u formaciji 4-3-2-1, a drugo u formaciji 4-2-3-1, ali oni su u drugo poluvreme usli sa mnogo samopouzdanja tako da je neresen rezultat najrealniji.