Jovančić najavljuje spektakl!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 12.02.2019.
15:32
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Vezni fudbaler Crvene zvezde Dušan Jovančić rekao je da igrači jedva čekaju utakmicu sa Vojvodinom i da se u subotu očekuje spektakularna atmosfera na stadionu "Rajko Mitić".

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Uželeli su se fudbaleri Crvene zvezde takmičarskih utakmica kojih je tokom jesenjeg dela sezone bilo na pretek. Proleće će biti manje sadržajno u tom smislu, ali će svaka od mogućih devetnaest utakmica biti kao finale jer je ulog "dupla kruna".

"Uželeli smo se fudbala na pripremama. Sada sledi najlepši deo, takmičarske utakmice. Iza nas je duga polusezona, odigrali smo čak 37 utakmica i navikli smo na taj ritam. Zaista jedva čekamo da istrčimo na teren u subotu. Prijao nam je odmor, ali ipak fali uzbuđenje, adrenalin, osećaj kada si na terenu. Za to svi živimo", kaže za klupski sajt Dušan Jovančić.

Bivši kapiten novosadske Vojvodine očekuje spektakl na stadionu "Rajko Mitić" u subotu popodne.

"Iako smo igrali samo prijateljske utakmice u prethodnom periodu pristupali smo im maksimalno ozbiljno, jedino je nedostajala publika. Naši navijači mnogo doprinose na svakom meču, bilo da igramo na strani ili kod kuće. Oni su nam najviše nedostajali tokom pripremnog perioda. Mnogo veliki motiv i podršku daju nam naše pristalice sa tribina", ističe Jovančić.

Bivši klub Dušana Jovančića u tekućoj sezoni ne igra na nivou svog renomea. Situacija bi nakon pripremnog perioda mogla da se promeni i zbog toga Zvezdin vezista poziva na oprez.

"Ne smemo da potcenimo Vojvodinu, oni su bolja ekipa nego što to trenutno njihova pozicija na tabeli pokazuje. Sigurno će naš stručni štab odraditi odličnu analizu, predočiće nam slabosti i jače strane našeg protivnika i to će nam mnogo pomoći da ostvarimo pobedu", zaključio je Jovančić.

Utakmica 22. kola Super lige Srbije između Crvene zvezde i Vojvodine igra se u subotu, 16. februara, sa početkom od 16 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mića86
Wednesday, 13.02.2019
12:29

The Jovančić!!!!!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 12.02.2019
18:21

Strasno dobar igrac. Sta ce sad na ovo da kaze FidelioZnajshaNenad79.

avatar
SvetskiSampion
Tuesday, 12.02.2019
16:44
avatar
Čerek B.
Tuesday, 12.02.2019
16:42

Jovančić je za mene najveći dobitak Zvede ove sezone, siguran sam da niko od navijača nije očekivao da će on imati neku veliku ulogu ali isto tako,vrlo malo njih je mislilo da je on uopšte igrač za Zvezdu. Svima je dokazao suprotno, bio je možda i ponajbolji vezni igrač Zvezde u prvom delu sezone

avatar
gorango
Wednesday, 13.02.2019
00:50

Ja sam jedan od njih. Ali potpuno me je razuverio. Strasan igrac. Svaka cast.