Jovančić: "Da slatka muka potraje što duže"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 09.10.2018.
15:12
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Vezni fudbaler Crvene zvezde govorio je o igranju na tri fronta i neophodnosti pauze koja je usledila nakon meča sa Zemunom.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde dobili su odmah nakon gostovanja Zemunu tri dana pauze, a već od četvrtka kreću sa pripremama za mečeve koji će uslediti u drugoj polovini oktobra.

Igrači koji nemaju obaveze u svojim državnim timovima obradovali su se pauzi u šampionatu.

"Zaista smo se svi obradovali pauzi, mnogo utakmica smo odigrali u prethodnih nekolio nedelja, na svaka tri dana smo odmeravali snage sa novim rivalom . Zato ćemo da iskoristimo ovo vreme da odmorimo i da se pripremimo za naredne mečeve. Iako nismo kompletni, nedostaju nam igrači koji imaju obaveze u svojim reprezentacijama, ali svakako će nam značiti da mi koji smo tu na treninzima dodatno uvežbamo zamisli našeg trenera", kaže Dušan Jovančić.

Vezni fudbaler crveno-belih kaže da je igranje na tri fronta "slatka muka" za koju svako želi da potraje što duže.

"Teško je prebaciti se, posebno kad imamo gostovanje u Evropi, pa onda odmah utakmicu u domaćem prvenstvu, ali neka to uvek bude naša slatka muka. Želimo da što duže ostanemo na sva tri fronta, biće bolje i za nas, za klub i naše navijače. Kako vreme odmiče mi smo sve uigraniji i bolji. Sada se već dosta dobro poznajemo, uklopili smo se i verujem da ćemo nakon ove pauze izgledati još bolje na terenu", dodao je Jovančić.

Šampiona Srbije u periodu od trinaest dana očekuje šest utakmica. Prva je zakazana za 17. oktobar i igra se u Kupu Srbije protiv Dinama iz Vranja.

"Sada ćemo imati desetak dana od prethodne utakmice, sasvim dovoljno da se odmorimo i pripremimo za meč u Kupu. Verujemo da ćemo uspešno preći tu prepreku, idemo da pobedimo. Osvajanje prvenstva i Kupa su nam glavni ciljevi u ovoj sezoni, moramo da krenemo dobro, da otvorimo takmičenje pobedom. Daćemo sve od sebe da to i uradimo", zaključio je Jovančić.

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su do danas 21 utakmicu u Evropi i domaćem prvenstvu. Ostvarili su trinaest pobeda, sedam remija i jedan poraz.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 09.10.2018
16:33

zvezda je pokazala da joj je teško da se prebaci, ali iz prvenstva u LŠ pošto joj se tamo ne sviraju prekršaji za svaki kontakt ili čak i bez kontakta kao ovom sigurno budućem reprezentativcu. Za po ona 2 simuliranja u Zemunu u prvom poluvremenu i ti i Joveljić biste dobili po 2 žuta i Zemun bi vam dao verovatno još nekoliko komada, a ne da se samo bacate i gledate ka sudiji kad će da ga svirne. Zato 6 komada u Parizu i svima lepo :D