Još tri potpisa u Surdulici

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 28.06.2018.
13:03
Izvor: Sportske.net, fk-radnik.com

Superligaš iz Surdulice završio je još tri važna posla u tekućoj nedelji.

fk-radnik.com
fk-radnik.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Radnik iz Surdulice angažovao je još jedno pojačanje za nastupajuću sezonu. Nakon Filipa Stojanovića u klub se vratio još jedan bivši igrač.

Ugovor na godinu i po dana potpisao je krilni igrač Miloš Stanković (25) koji je prethodnih šest meseci proveo u redovima beogradskog Voždovca.

"Igrao sam u nekoliko klubova u raznim nivoima takmičenja, ali iz ovog kluba uvek nosim dobre uspomene, što me je i navelo da tu i zaigram ponovo. Ovde sam stekao odlična iskustva kroz rad i igru. Imao sam tu čast da mi treneri budu vrhunska imena fudbala što se ogleda u mom napredovanju", rekao je po povratku u Surdulicu Stanković.

Pored Miloša Stankovića ugovore na godinu i po dana potpisali su još Bratislav Pejčić i Miloš Milovanović čime je superligaš iz Surdulice obavio važan deo posla u tekućem prelaznom roku.

Radnik će na startu nove sezone odmeriti snage sa Partizanom u Surdulici, a pre toga će imati još pet provera protiv sledećih rivala: Rubin Kazanj (30. jun), OFK Bačka (4. jul), Trajal (7. jul), Novi Pazar (10. jul), Dinamo Vranje (14. jul).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke