Još jedna sporna situacija, Crnogorcima nije priznat gol, a onda su dali još jedan!

Autor: Darko Mitrović
subota 17.11.2018.
16:29
Izvor: Sportske.net

Srbija i dalje vodi 2:0.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena, tokom kojeg je reprezentacija Srbije stekla dva gola prednosti, selekcija Crne Gore u nastavku pokušava da pruži nešto jači i konkretniji otpor našem timu.

U prilog tome i izmena koju je selektpr ''Sokolova'' Ljubiša Tumbaković izvršio u poluvremenu, kada je defanzivnog vezistu Partizana Aleksandra Šćekića zamenio ofanzivniji Boljević.

U 59. minutu meča, Crnogorci su uspeli i da savladaju Rajkovića, ali gol koji je postigao Mugoša nije priznat zbog ofsajda, po proceni pomoćnog sudije. Sve se dogodilo posle centaršuta Marka Jankovića iz slobodnog udarca sa desne strane...

Podsetimo, i u prvom poluvremenu smo videli sporni momenat u 38. minutu kod dosuđenog jedanaesterca za Srbiju, kada je Matić pokušao da šutira, a zakačio Šćekićevu nogu i završio na zemlji. Ipak, gosti ne mogu da se žale na ovu situaciju jer Mitrović nije bio precizan sa bele tačke.

Međutim, to je bilo najava onoga što je usledilo u 70. minutu, kada je posle akcije po levoj strani, Mugoša ostao zaboravljen u našem kaznenom prostoru, i sa nekih 14 metara, potpuno neometan, poslao loptu u Rajkovićevu mrežu - 2:1.

Utakmica neočekivano ulazi u neizvestan finiš...


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke