Još jedna povreda u Partizanu, ali ima i dobrih vesti

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.10.2017.
21:30
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Za njega nije bilo pauze, posledice se osećaju, pa će morati da propusti neke od narednih mečeva crno-belih.

Epa/Andrej Cukic
Epa/Andrej Cukic

Povezane vesti

Deset dana posle remija protiv Čukaričkog u Superligi, fudbaleri Partizana sutra će ponovo izaći na teren.

Ovoga puta u Kupu, gde će im rival biti ekipa Rtnja u Boljevcu, a trener crno-belih Miroslav Đukić je danas najavio da za tu utakmicu neće računati na igrače koji su imali reprezentativnih obaveza prethodnih dana.

Jedan od njih je i Marko Janković, koji je sa reprezentacijom Crne Gore imao teške mečeve sa Danskom i Poljskom i u Humsku se vratio sa blažom povredom.

O čemu se, zapravo, radi on je objasnio u izjavi za ''Partizanov vesnik'' i tom prilikom otkrio da je neizvestan i njegov nastup u prvenstvenom susretu sa Radnikom narednog vikenda.

Srećom po crno-bele, biće potpuno spreman za gostovanje Skenderbegu u trećem kolu Lige Evrope, što je svakako dobra vest u celoj priči.

''Imam jednu blažu povredu lože, to je od velikog broja utakmica. Mislim da ću za vikend biti spreman, bar tako doktori kažu. Možda i ne budem spreman, ali nije ništa strašno''.

Definitivno ću biti spreman za Ligu Evrope. Čeka nas teško gostovanje, ali Evropa je posebna motivacija za nas. Mislim da smo spremni za taj korak i da ćemo uzeti tri boda, iako će biti jako teško'', izjavio je Janković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Wednesday, 11.10.2017
09:47

Stojkovic- Vulicevic, Miletic/Ostojic, Mitrovic, Antonov- Everton- Tosic, Suma, Pantic- Jovanovic, Tavamba. Jovicic/Stevanovic, Ostojic/Miletic, Radin, Marjanovic, Jankovic (Djurickovic/El Munir- zasto ga ne koristi?), Ilic (Kosovic kad se vrati, ali i Djerleka ubacivati), Ozegovic (Solomon).