JOŠ JEDAN trener neće ni da čuje za dolazak u Partizan!

Autor: Darko Mitrović
sreda 13.03.2019.
18:11
Izvor: Sportske.net, Srpski Telegraf

Zanimljivo, na gotovo isti način je reagovao kao i njegov nekadašnji saigrač.

Miroslav Todorović/Partizan.rs
Miroslav Todorović/Partizan.rs

Povezane vesti

Preneli smo juče, Vladimir Vermezović, koji se ovih dana u medijima pominje kao jedan od potencijalnih kandidata za klupu Partizana posle odlaska Zorana Mirkovića, kategorički je odbacio takvu mogućnost, poručujući:

''Ne! Ne! Ne! Kao trener ne mogu da pomognem'', jasan je bio Vermezović u izjavi za ''Kurir''.

Još jedan trener koji se prethodnih godina povremeno pominjao kao moguće rešenje za mesto šefa struke Partizana jeste i Slovenac Srećko Katanec, koji je sa Vermezovićem zajedno igrao u Partizanu od 1986. do 1988. godine.

Kataneca su sada kontaktirali novinari ''Srpskog telegrafa'', a njegov odgovor podseća na Vermezovićev, uz čuđenje što Partizan opet traži novog trenera.

''Ne, ne, ne... Trenutno sam u Kuala Lumpuru. Selektor sam Iraka i pod ugovorom sam. Opet su smenili trenera? Mirković je sam otišao? Pa tamo je uvek kriv trener. Nije zaista niko kontaktirao sa mnom, nema tu nikakve priče'', poručio je Katanec.

Dakle, sve je manje opcija i u ovom trenutku se čini da će u upravi Partizana odlučivati između Ilije Stolice i Žarka Lazetića, koji je današnjom pobedom u Kruševcu (4:0) i plasmanom crno-belih u polufinale Kupa, istakao ozbiljnu kandidaturu da se znatno duže zadrži na klupi crno-belih nego što to mnogi očekuju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Mitrovic_fb
Thursday, 14.03.2019
10:40

Pa Vermeze, ti nisi trener za Partizan.i ovako i onako tako da ti sve jedno nisi dobro.resenje Pa nece ljudi da dodju u Partizan jer svi znaju kakvo je stanje u Partizanu sa ovakvom upravom dok oni ne odu nema nista

avatar
Peđa3
Wednesday, 13.03.2019
21:31

Uprava je čudo...

avatar
Man united
Wednesday, 13.03.2019
19:49

'не, не, неееее' Ајој која комедија.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 13.03.2019
19:20

Niko nece u brod koji tone...