Još jedan Srbin u Portugalu

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 13.01.2019.
18:16
Izvor: Sportske.net

Dosadašnji defanzivac Spartaka Nemanja Ćalasan preselio se u Portugal gde će pokušati da pomogne poslednjeplasiranom timu tamošnje Primeire u borbi za opstanak.

Beta/Liam McBurney/PA via AP
Beta/Liam McBurney/PA via AP

Povezane vesti

Štoper subotičkog Spartaka Nemanja Ćalasan (22) realizovao je danas transfer u portugalski Čaves sa kojim je potpisao ugovor na tri i po godine.

On je u tekućoj sezoni odigrao 18 prvenstvenih mečeva u dresu "Plavih golubova" i postigao jedan gol iz kaznenog udarca.

Proces privikavanja na novu sredinu dosadašnjem štoperu Spartaka olakšaće bivši igrač Rada Nikola Maraš, ali će sunarodnik ujedno biti i velika konkurencija Ćalasanu.

Obojica će tokom proleća biti na istoj misiji, pošto se Čaves bori za opstanak u portugalskoj Primeiri. Novi klub Nemanje Ćalasana trenutno je na poslednjoj poziciji na tabeli sa samo 9 osvojenih bodova, sedam manje u odnosu na Boavistu koja je prva iznad crte.

Ćalasan je drugi igrač subotičkog Spartaka koji je ove zime realizovao transfer u inostranstvo. Pre njega je klub napustio i Bojan Čečarić koji se preselio u poljsku Krakoviju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke