Još jedan potpis, poznata i plata - Moćna Zvezda od danas još moćnija!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 04.02.2019.
09:18
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Sve je dogovoreno, danas bi trebalo da se ozvaniči.

Sportske.net/Aleksandar Obrenović
Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Povezane vesti

Govorio je juče Zvezdan Terzić u Turskoj sa novinarima o moćnoj Zvezdi, koja ima ne jedan, nego dva tima kadra da se bore za plasman u Ligu šampiona, a od danas će trener Vladan Milojević moći da računa na još jednog kvalitetnog igrača - desnog beka Milana Gajića.

Ovaj 23-godišnji momak na ''Marakanu'' stiže iz Bordoa, čiji je član bio u prethodne tri i po godine.

Jesenas je pao u drugi plan među Žirondincima, odigrao je samo dve utakmice, po jednu u kvalifikacijama za Ligu Evrope i jednu u Ligi 1, pa je bilo jasno da će ove zime promeniti sredinu.

Početkom zime pominjao se Partizan koji je takođe bio ozbiljno zainteresovan, ali crno-belima želja nije ispunjena, posle čega se u trku uključila Crvena zvezda koja je bila znatno konkretnija i na kraju realizovala transfer.

Današnji ''Žurnal'' otkriva i detalje postignutog dogovora. Gajić u Zvezdu dolazi kao slobodan igrač, bez obeštećenja, ali s se crveno-beli obavezali da Bordou plate 20% od njegovog budućeg transfera.

Kada su u pitanju lični uslovi, Gajić je prihvatio da u Zvezdi zarađuje 350.000 evra godišnje, što je gotovo dvostruko manje u odnosu na platu koju je imao u Bordou.

Kako rekosmo, sve bi trebalo da se ozvanični već u toku današnjeg dana, a do kraja zimske pijace upravi Crvene zvezde ostaje još da završi i posao oko angažovanja ofanzivnog veziste Mirka Ivanića iz BATE Borisova, sa kojim su pregovori takođe u finalnoj fazi.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Monday, 04.02.2019
20:35

Polako ali sigurno svi novozelandani se vracaju kuci svima je jasno da su prodani zato sto su mladi a ne neki kvalitet.Cileanci su igrali u Realu Barsi Juveu Sevilji Milanu i niko nije razmisljao da ih salje na neka dokazivanja.A ovi ne mogu ni da odraduju ugovore u prosecnim ligasima.Majstori smo iluzije.On je pojacanje ali za nasu ligu.Dva igraca od milion su neophodna za iskorak.

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 04.02.2019
16:39

Dobrodosao,i srecno ti bilo!

avatar
Realni Arthur
Monday, 04.02.2019
13:12

Da budem iskren, svi ovi poletarci sto beze mladi u nekim evropskim klubovima se naknadno vracaju da ozive karijere, sve je ovo ok, ali brate zar ovo ne treba da bude lekcija nekim mladim sto jos prave iste korake (Adzic, Zivkovic, Pantic,..... i jos puno njih)? Nek dolazi, ja sam uveren da ce da dobije dobar tretman kod Milojevica, i on, a i Ivanic, izgleda da cemo imati ozbiljniji tim nego prosle god. Tacno se vidi ko ume sa loptom a i ko ne ume, eto primera radi, od prosle godine se videlo da Srnic, Milic, pa i Gobelja su malo limitirani ili to je to, njihov krajni domet, Krsticic, Jovicic, isto, Savic, sve to stoji da voli Zvezdu i da daje 100% od sebe ali napravi faul na 17m u zadnjoj tekmi, kao ono protiv Salzburga, penal, pa faul, mada je spasio cist gol kod Borjanovog kiksa. Treba nam neka dobra zamena, za Savica, Jevtovic, ista situacija kao kod Savica, ja sam uveren da Vukanovic je bolji od Srne, Vulic isto bolji od Krsticica jer je mladji, kreativniji i brziji, o Jirku, Marinu, Benu, Boaciju, da ne pricamo. Posebna prica za mene je Ebesilio, imam utisak da covek ima viska kg, zna fudbala ali treba to mnogo agresivnije, brze, ako uspe ok, ako ne, pa prodati ga, ionako moram da budem iskren da puno vise poverenja imam u nase igrace nego u strance, ( Pavkov, Joveljic pre Bocka). Zelim im dobro zdravlje, mnogo srece i puno uspeha, svima i mojoj Zvezdi i Partizanu i drugim klubovima.

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 04.02.2019
16:48

Sve to sto oni beze je uticaj menadzera i ocigledno alavost mamina i tatina za pare koje ce sigurno doci vremenom i to mnogo vise.Primer ti je menadzer Radojica Bozovic i tata Adzic, sta mozes da ocekujes?Evo videli smo kako su pametni ispali,ne bi me cudilo da se vrati al u Partizan :)
Bas sam pisao za Ebesilija nema od njega nista,ponasa se nosalantno tako i igra,mislim da ce ga prodati na leto.

avatar
Silent
Monday, 04.02.2019
11:47

Brutalno dobra ekipa

avatar
Znajsha
Monday, 04.02.2019
11:04

Pokusaj da se iz zlatne generacije 2015 izvuce koji kvalitetan igrac, ali tesko. Antonov je puko ovaj Gajic je isti slucaj, Babic takodje… Ni od SMS, Zivkovica, Grujica, Maksimovica nemamo nikakve vajde.Cudno kako osvojise.Uz mnogo mnogo srece ali i to je dosta, hvala im a za neku konkretniju generaciju cemo sacekati.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 04.02.2019
14:01

Od Zivkovica i Maksimovica nemamo nikakve vajde?

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 04.02.2019
20:24

A od SMS nece biti vajde? Kako me za njega ne pitas? Ja pisem za one koji su vec nesto pokazali.

avatar
NemanjaVidic No1.
Monday, 04.02.2019
18:23

hoces reci da od grujica nema vajde?posto eno glavni igrac herte pa samo da vidim

avatar
Südkurve München
Monday, 04.02.2019
10:35

Samo napred, sad moze i Gobelja malo u veznom redu igrati

avatar
Mangus
Monday, 04.02.2019
10:30

Treba zanemariti novac vec probuditi karijeru. Imace priliku dazaradi lovu

avatar
Momcilo Stojanovic
Monday, 04.02.2019
11:24

Prosečan Srbin za 40 godina rada zaradi 120 000 eura,prema tome za igrača koji se nije dokazao, 350 000 eura godišnje nije malo.Naravno cenu diktira tržište.Sve me ovo podseća na vreme pok.Miljana Miljanića ,kada je dovodio sve ,samo da drugi ne bi uzeli.Po 3-4 centarfora u prelaznom roku i tome slično,a tada su klubovi obično dovodili 1-2 igrača u isto vreme,jer su klubovi imali prioritet u zadržavanju igrača pod ugovorom,a u inostranstvo se nije moglo pre 28 godina.Koliko se sećam ,jedne sezone je Miljan doveo centarfore Arnejčića,Bokana i trećeg ne mogu da se setim,a imao je Lazarevića,Filipovića,Miloševića...