Još jedan manje na Đukićevom spisku u Partizanu

Autor: Darko Mitrović
sreda 25.07.2018.
10:07
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

U Humskoj smo dobili rasplet još jedne priče ovog leta...

Screenshot/TV Partizan
Screenshot/TV Partizan

Povezane vesti

Na početku priprema za novu sezonu, spisak igrača na koje je tada računao trener Miroslav Đukić zaista je bio predugačak.

Bilo je jasno da će se on postepeno skraćivati, a taj proces i dalje traje.

Tokom leta otišla je nekolicina standardnih igrača iz prošle sezone, poput Tavambe, Jevtovića, Mitrovića, blizu odlaska je i mladi napadač Đorđe Jovanović, a nekoliko ''drugopozivaca'' otišlo je na pozajmice.

Najnovije ime među njima je i ukrajinski vezista Juri Vakulko.

Ovaj momak je krajem januara došao u Humsku, na iznenađenje mnogih, s obzirom da se o ovom momku u Srbiji nedovoljno znalo, iako je bio kapten mlade reprezetacije Ukrajine.

Pričalo se tada da je već na prvom treningu, na probi pre potpisivanja ugovora oduševio saigrače i da su čak i oni sugerisali da bi Partizan trebalo da ga angažuje.

Ali, od tada na prste jedne ruke mogu se nabrojati utakmice u kojima je on dobijao priliku, pa je najnoviji epilog i očekivan.

Bilo je pitanje samo gde će otići iz Partizana ovog leta, da li trajno ili na pozajmicu, a kako prenosi ''Mondo'', izbor je pao na Arsenal iz Kijeva, ekipu koja se takmiči u najvišem rangu u Ukrajini.

Tamo će igrati kao pozajmljen igrač, ali navodno Partizan može u svakom trenutku da inicira njegov povratak u Humsku, ukoliko on u Arsenalu pokaže sve svoje kvalitete.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ercov
Wednesday, 25.07.2018
12:46

Kada budu otisli Ilijev i Djukic i na njihovo mesto budu postavljeni pravi ljudi i partizanovci tek tada cemo moci sagledati kapacitet i kvalitet igrackog kadra i spasiti vecinu mladjih i perspektivnih fudbalera. Voleo bih na mestu sportskog direktora coveka profila Bjekovica, Tomica i Cirica dok na mestu trenera coveka profila Tumbe,Ivana Golca, Jokanovica, Stanojevica izrazite partizanovce sa veoma jakim karakterom i jakom privrzenosti klubu.Znam da sve ovo izgleda kao utopija dok su na celu kluba Vucelica & Co ali isto tako dobro znamo da u ovoj nasoj Srbiji sve moze da se lako promeni od danos do sutra tj preko noci.

avatar
FamilyHangingOut \'11
Wednesday, 25.07.2018
11:08

SRECNO, JURIJ!

avatar
Milan89
Wednesday, 25.07.2018
10:35

To onaj njihov Ozil??? :D

avatar
Malo veliki covek
Wednesday, 25.07.2018
12:19

Za njega se cak prica da podseca na Xavijev pristup igri... a nikako da ga vidimo na nekoj utakmici.

avatar
Vlada Mutavi
Thursday, 26.07.2018
14:23

Da, to je on, ali pitaj Djukica kako on da to nije video, pa ni cuo, iako tu cinjenicu vec odavno prenosi siroka fudbalska javnost.