Još jedan klub u trci za Partizanovog ''Ramosa'', ovo već deluje kao realna opcija!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 30.04.2018.
09:37
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Oni su već uspešno poslovali sa Partizanom, i sada u svojim redovima imaju bivše Partizanovce.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Osamnaestogodišni štoper Partizana Svetozar Marković ovog proleća je možda i najveći dobitak kluba iz Humske, u vreme loših rezultata i neostvarenih ciljeva.

Ovaj momak je nedavno dobio priliku da zaigra, posle povreda iskusnog štoperskog tandema Ostojić-Mitrović i odmah je pokazao raskošan talenat i potencijal za velike stvari.

Od kada je ušao u prvu postavu, stekao je veliko poverenje trenera Miroslava Đukića i možda izuzev jučerašnje utakmice protiv Vojvodine, kada je trebalo bolje da reaguje kod drugog gola ''Lala'', ostavio je odličan utisak.

To, naravno, nije ostalo neprimećeno širom Evrope, pa su nedavno i britanski i italijanski mediji počeli da pišu hvalospeve o mladom srpskom štoperu, čak su se pojavila i poređenja sa Ramosom iz Reala ili našim Vidićem iz Mančestera.

Upravo se Mančester junajted pominje kao klub koji je pokazao veliko interesovanje, Budimir Vujačić pomno prati razvoj mladog fudbalera Partizana, ali klub sa Old Traforda nije i jedini u ovoj trci.

Na TV Arena Sport juče se pojavila vest i da su skauti belgijskog Anderlehta doputovali u Beograd tokom prošle nedelje i da su u Humskoj gledali Markovića u utakmici protiv Radničkog iz Niša, kada je gotovo ceo tim Partizana ostavio odličan utisak u pobedi od 3:1.

Dakle, imali su šta da vide, a ukoliko je njihovo interesovanje zaista ozbiljno, ne bi trebalo da iznenadi da već na leto krenu u ''ofanzivu'' za Markovićev potpis.

Podsetimo, Anderleht je već poslovao sa Partizanom prilikom angažovanja Aleksandra Mitrovića u leto 2013. godine, kada je popularni Mitar takođe imao 18 godina i taj transfer je vredeo pet miliona evra.

Trenutno, belgijski velikan u svojim redovima ima i još par bivših igrača Partizana, poput Lazara Markovića, na pozajmici iz Liverpula, kao i levog beka Ivana Obradovića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saša Ilić
Monday, 30.04.2018
12:35

Preosečan igrač koji na svakoj utakmici ima nekoliko kikseva.Mnogo slabiji igrač od Milenkovića.Isto mislim i o Đerleku, Partizan trenutno nema nijednog klinca koji je klasa za Partizan i koji bi mogao da igra u prvih 11 sledeće sezone.Pored toga što je duga narastao ova uprava je upropastila mlađe kategorije.

avatar
SvAšTa_ŠtOnE
Monday, 30.04.2018
12:00

uz dužno poštovanje našim vrsnim skautima najjačih ekipa, ali oni čerupaju naše ekipe vodeći đecu tamo koja će da zaigraju za 7 godina. Puštite tog momka da igra u partizan da Zvezdi da 5 golova glavom posle korne i nauči da bude šampion.. Ajmo pod gas Budo majstore!

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Monday, 30.04.2018
09:57

Imali su i juce sta da vide.