Još jedan bivši igrač Partizana bori se sa koronavirusom

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 06.04.2020.
08:20
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Sada je na drugoj, važnoj funkciji u klubu.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Iz dana u dan se i u Srbiji povećava broj zvanično potvrđenih slučajeva zaraze koronavirusom, među njima ni sportisti, sadašnji ili bivši, nisu pošteđeni.

Pre nekoliko dana pojavila se vest da je nekadašnji fudbaler, a kasnije i pomoćni trener Partizana Zvonko Varga pozitivan na ovaj virus, ali on se sada oporavlja i nadamo se da će vrlo brzo sve biti u redu.

Danas, međutim, još jedna slična vest.

''Žurnal'' je preneo da se sa koronavirusom bori još jedan nekadašnji fudbaler Partizana, a sada glavni Partizanov skaut u Omladinskoj školi Zvonko Popović.

I kod njega su se pojavili najčešći simptomi ove bolesti, temperatura, kašalj, potom i upala pluća, ali prema informacijama pomenutog lista, i Popović se uspešno oporavlja.

On je dres Partizana nosio u prvojpolovini osamdesetih, od 1980. do 1985. godine, a poslednjih godina je već dugo u Omladinskoj školi, gde je bio i trener Partizanove 'Generacije '94' iz koje su potekli Lazar Marković, Aleksandar Mitrović, Nikola Ninković...

Podsetimo, juče nas je ohrabrila informacija da je bivši napadač Partizana Dušan Vlahović pobedio koronavirus, pošto je i drugi put posle obavljene terapije njegov test bio negativan. Verujemo da će, poput Vlahovića,  i Varga i Popović, i mnogi drugi znani i neznani, uspeti da u potpunosti savladaju ovu bolest.
-
Kazino baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke