Još dva renomirana evropska kluba kupuju u Radničkom?!

Autor: Darko Mitrović
utorak 24.12.2019.
19:31
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Šta se to sprema na ''Čairu''?

Beta/Dragan Gojić/Ds
Beta/Dragan Gojić/Ds

Povezane vesti

U niškom Radničkom su veoma aktivni ovih dana kada je u pitanju zimski prelazni rok.

Napadač Nermin Haskić se preselio u japansku Omiju Ardiju, a krilni fudbaler i mladi reprezentativac Srbije Nikola Čumić je postao novi član Olimpijakosa. Odmah zatim, stiglo je i prvo pojačanje, iskusni štoper Mario Maslać, ali izgleda da prave stvari tek slede.

Prvi čovek Radničkog Ivica Tončev nagovestio je još dva velika transfera, s obzirom na postojeće interesovanje, ali o imenima nije govorio.

''Transferi Haskića u Japan i pre nekoliko dana Nikole Čumića u grčki Olimpijakos još jednom su potvrdili dobar rad u Radničkom.

Imamo još dve ozbiljne ponude za naše fudbalere iz dva renomirana evropska kluba, ali ostaje da se vidi da li će ti poslovi biti realizovani.

U ovom trenutku namera nam je, pre svega, da što više ojačamo ekipu i konkurenciju za najbolji tim, jer na kraju proleća ponovo želimo visok plasman i da izborimo plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope'', izjavio je Tončev, a prenosi ''Žurnal''.

Nama ostaje da istražujemo koji bi to igrači Radničkog mogli da budu interesantni renomiranim evropskim klubovima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ČokoMoko
Tuesday, 24.12.2019
21:01

Najjači su ovi sportski radnici kod nas u Srbiji, prodaju 2 ključna igrača, imaju ponudu za još 2 a fokusirani su na ojačavanje ekipe 😂

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 24.12.2019
20:54

Meleg i jirka, koji bi drugi :D