Još dobrih vesti iz Humske - Pao potpis za Evropu!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 29.03.2019.
09:13
Izvor: Sportske.net

Promocijom novog šefa struke Partizan je počeo sa rešavanjem gorućih problema. Dobra vest je da i dobijanje evropske licence deluje sve izvesnije.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Neće po dobru pamtiti mesec na izmaku u FK Partizan, pošto je paralelno sa borbom za evropsku licencu moralo da se radi na traženju novog trenera i sportskog direktora.

Juče je konačno promovisan naslednik Zorana Mirkovića, a do kraja nedelje trebalo bi da bude jasno da li će Partizan dobiti licencu za takmičenje u Evropi.

Tokom čitave nedelje u Humskoj su potpisivani reprogrami, stavka koja je bila neophodna kako bi predstavnici UEFA uvideli da su igrači i zaposleni u klubu saglasni da im se dugovanja isplate sa zakašnjenjem.

Većina igrača sklopila je reprograme još početkom nedelje, a "Žurnal" piše da je i jedan od najplaćenijih juče učinio isto.

Zoran Tošić je dobio deo dugovanja i potom prihvatio reprogram ostatka duga, a do kraja dana isto bi trebalo da urade Saša Ilić i Bojan Ostojić.

Najveći problem za crno-bele do sada je predstavljao reprogram duga prema državi, ali izvori bliski klubu tvrde da će sve proteći u najboljem redu i da učešće u Evropi neće biti dovedeno u pitanje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Delije Sever 021
Friday, 29.03.2019
11:23

Resava ih kao i do sada sa novim sefom igraci moraju i dalje da "vole" klub i da oorastaju plate koje "redovno "dobijaju

avatar
Kico14
Friday, 29.03.2019
11:11

Nisam nesto optimistican ali ajde da vidimo kako ce se pokazat kao trener.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 29.03.2019
10:38

Treba danas na vaterpolu da stave kutiju za pomoc fudbalskom klubu.

avatar
ubipacijentic
Friday, 29.03.2019
10:31

Bolje da ne dobijemo licencu nego da se brukamo i ispadnemo u prvom kolu.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 29.03.2019
10:22

Zanimljivo je to za reprogram.