Još četiri kola do plej-ofa, gde su ''mine'' za Zvezdu i Partizan?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 08.03.2018.
14:22
Izvor: Sportske.net

Da li će se aktuelna bodovna razlika promeniti u preostala četiri kola do podele bodova?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Malo je juče nedostajalo da Partizan smanji zaostatak za Zvezdom, ali ekipa Vladana Milojevića nije dozvolila kiks ni na teškom gostovanju u Novom Sadu, pa crveno-beli i dalje imaju ogromnih ''plus 14''.

Plej-of se bliži, a do tada je ostalo još četiri kola, tokom kojih bi možda moglo da dođe do novih promena.

Kao što možete da vidite u prilogu, i Partizan i Crvena zvezda će u naredna četiri kola biti po dva puta domaćini, a dva puta će gostovati.

Partizan već za vikend ide na Banovo brdo, protiv odlične ekpe Čukaričkog i ovo gostovanje se svakako može posmarati kao potencijalna ''mina'' za crno-bele u pogledu mogućeg gubitka bodova.

Partizan će potom dočekati Radnik u Humskoj, onda gostuje Bačkoj, koja je jesenas ''otkinula'' dva boda Zvezdi, a u 30. kolu se sastaje sa Borcem na svom terenu.

Kada je u pitanju Crvena zvezda, lider na tabeli najpre dočekuje ekipu Napretka koja je, ipak, mnogo opasnija na svom terenu nego u gostima.

Posle duela sa Kruševljanima, Zvezdu očekuju dva uzastopna gostovanja, najpre u Šapcu protiv Mačve, a onda i u Lučanima protiv Mladosti. U zavisnosti od vremenskih prilika, Zvezdu bi na tim gostovanima mogli da sačekaju i teški tereni, imajući u vidu da je trener Napretka Milorad Kosanović posle jučerašnjeg poraza od Mačve konstatovao da su uslovi u Šapcu bili ''očajni''.

A kad Zvezda pregrmi i ta dva gostovanja, sledi meč sa Zemunom na Marakani.

Podsetimo, Zvezda trenutno ima 69 bodova, Partizan 55, a u plej-ofu, bodovi će biti podeljeni, samim tim i razlika između crveno i crno-belih.

Screenshot: superliga.rs

raspored

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G0L iz kornera
Thursday, 08.03.2018
15:36

Iskreno za Zvezdu ni jedna utakmica ne bi trebala da predstavlja problem dok ce partizan imati velikih poteskoca u sve cetiri utakmice.

avatar
Malo veliki covek
Thursday, 08.03.2018
17:30

Da se ti pitas Partizan ne bi trebao da postoji, ali znas sta, ne pitas se.

avatar
Malo veliki covek
Friday, 09.03.2018
19:19

Ma da se ti pitas, Zvezda bi trebala biti sampion svake godine sa svim klubskim titulama koje klub danas moze osvojiti, domaca liga, domaci kup, evropsko klubsko takmicenje, evropsko klubski superkup, svetsko klupsko kao i svetski klubski superkup. Nijedan drugi klub ne bi trebao postojati. To dovoljno govori o tebi kao coveku.

avatar
Piksi G0L iz kornera
Thursday, 08.03.2018
21:38

Ja sam samo bio realan, a u to ces se uskoro i sam uveriti. U pravu si to za partizan jer da se ja pitam on ne bi vise postojao.

avatar
dr Milojević
Thursday, 08.03.2018
18:29

Brate, navijač sam Zvezde, ali realno osim Čukaričkog Partizan nema ozbiljnijeg protivnika do kraja regularnog dijela.