Jokićeva analiza - Penal za Gent, da ili ne?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 26.11.2020.
21:33
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Nije dosuđen, a da li je trebalo, šta Jokić kaže?

Screenshot/TV Arena Sport
Screenshot/TV Arena Sport

Povezane vesti

Crvena zvezda je zasluženo savladala Gent u Belgiji sa 2:0, znala je sve vreme šta hoće i taktički razoružala rivala, ali moglo je sve da bude komplikovanije da je u 31. minutu bio dosuđen jedanaesterac za Gent.

Tada je Aleksa Vukanović bio u ulozi defanzivca, povukao je Bezusa za ruku, ovaj je pao u situaciji kada je bio oči u oči sa Borjanom, ali penala nije bilo.

Sve se to dešavalo pri vođstvu Crvene zvezde od 1:0, a spornu situaciju je večeras na TV Arena Sport analizirao naš nekadašnji sudija Zdravko Jokić.

''Na početku - položaj sudije, gledao sam, nije bio pokriven... u prvoj fazi je bilo samo držanje za ruku, a posle toga i povlačenje kada je igrač krenuo prema lopti.

Navalni igrači u kaznenom prostoru obično nemaju osećaj kada mogu da upotrebe ruku. I kasnije je Vukanović upotrebio ruku, prošlo je ovo srećno za Zvezdu'', objasnio je Jokić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 27.11.2020
22:59

Kakav skandal...

avatar
Piksi G00L iz korner
Friday, 27.11.2020
15:43

Da budem iskren penal je bio, ali ako ga sudije nisu videle to nije nas problem. Bio je penall i za Zvezdu u Kopenhagenu na samom pocetku utakmice sto sudije nisu videle pa mi nismo kukali i plakali zbog toga. I sudije su ziva bica i moze im se orostiti kad pogrese, ako nisu imali nameru u tome.

avatar
Dr fudbala Miloje
Friday, 27.11.2020
08:28

Могао је да свира пенал али није морао.