Jokić objasnio da li je Čukarički imao razloga da traži penal u Humskoj

Autor: Darko Mitrović
subota 05.12.2020.
23:42
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Stručna ekspertiza...

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Tokom prvog poluvremena utakmice između Partizana i Čukaričkog (1:0), gosti sa Banovog brda su u jednom trenutku očekivali od sudije Lukića da pokaže na belu tačku, jer su smatrali da je posle šuta Kamenovića bek Partizana Aleksandar Miljković loptu zakačio rukom u svom kaznenom prostoru.

Očekivano, ova situacija se našla u večerašnjoj analizi našeg  nekadašnjeg sudije Zdravka Jokića na TV Arena Sport.

On smatra da za penal nije bilo razloga i da je Lukić doneo ispravnu odluku.

''Uvek skrećem pažnju na položaj sudije. Vidite da je bio u vrlo dobrom položaju, igrači su blizu, prirodni položaj, distanca mala, ne vidim ovde nikakvu nameru i podržao bih sudiju Lazara Lukića u odluci da igra teče dalje'', istakao je Jokić.
-
Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Sunday, 06.12.2020
21:26

Ima li kraja ovom licemjerstvu ili je ovo vrhunac neznanja, smusenosti i zla. Ko je jednom u zivotu sutnuo loptu taj VIDI da svi nasi timovi protiv Partizana igraju UTAKMICE ZIVOTA, koji su motivi nisam siguran, ali inspiracija nije sigurno. I sada bukvalno krvavo stecena pobjeda i ZARADJENI bodovi se kao po nekoj komandi osporavaju. Plasim se koja masinerija bi se pokrenula kad bi Partizan kojim slucajem bio realna pretnja ciljevima nasih komsija, koji osim domacih cak i europske utakmice igraju komotno, bez pritiska, bez povreda, bez kartona..... Nadam se da ce vrlo brzo biti razotkriveno, u lazi su kratke noge.....

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 06.12.2020
00:55

Tropenal je trebao da svira!

avatar
svojnasvome
Sunday, 06.12.2020
00:48

Kakvo podmetanja nečega što uopšte nije sporno...sad treba da bude kako sudije čine i partiza.u a ne samo kriminalno mazimici....jokic da daje mišljenje...strasno, kakvo provlacenje....da se čovek ispovraca za ovo sta se dešava u ovoj državi...uopšte, sport je sano posledica

avatar
Man united
Sunday, 06.12.2020
09:07

Нисам гледао, али из искуства знам да сте ви овде константно напуцане лопте покушавали да интерпретирате као пенал за Звездиног противника. Онај један лик ми наводио примере где су вама у Европи свирали пенале за напуцану руку. Ја сам малтене сломио тастатуру објашњавајући му да то што су вас погурали у Европи, не значи да то тако треба да се свира, већ да је то грешка судије. Ал не вреди, ви гледате само како вама одговара.

avatar
babaroga
Sunday, 06.12.2020
14:49