Jokanu i Mitru stigla čestitka iz Humske

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 27.05.2018.
11:45
Izvor: Sportske.net

Nije zaboravio fudbalski klub Partizan da čestita Slaviši Jokanoviću i Aleksandru Mitroviću na velikom uspehu koji su juče ostvarili.

Epa/Peter Klaunzer
Epa/Peter Klaunzer

Povezane vesti

Sa velikom pažnjom pratili su ljubitelji fudbala u Srbiji jučerašnje finale plej-ofa za plasman u Premijer ligu.

Pošto je duel Fulama i Aston Vile završen pobedom "Kotidžera" počele su da pljušte čestitke na račun Slaviše Jokanovića i Aleksandra Mitrovića.

Tako je i vicešampion Srbije odlučio da se oglasi putem zvaničnog sajta i da svojim bivšim igračima i bivšem treneru čestita na velikom uspehu.

"Ponosni smo na obojicu i čestitamo im na ogromnom uspehu u ime FK Partizan i svih Partizanovaca", navodi se na zvaničnom sajtu FK Partizan.

Slaviša Jokanović je kao igrač osvojio titulu i kup sa crno-belima, a onda je na početku trenerske karijere uzeo sa Partizanom dve šampionske titule i dva trofeja u najmasovnijem takmičenju.

Aleksandar Mitrović se nije dugo zadržao u Humskoj jer je brzo unovčen na transfer tržištu, ali je i pored toga uspeo da uknjiži titulu sa crno-belima.

Zvanična statistika na Partizanovom sajtu kaže da je Slaviša Jokanović odigrao 81 utakmicu i postigao 26 golova za crno-bele, dok su Aleksandru Mitroviću upisana 42 nastupa na takmičarskim mečevima i 17 golova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke