Jokanova poruka Partizanu, navijači će biti oduševljeni!

Autor: Darko Mitrović
utorak 29.05.2018.
12:23
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Ni u danima najvećeg slavlja zbog još jednog velikog uspeha na Ostrvu, Slaviša Jokanović ne zaboravlja svoj Partizan.

EPA/FERNANDO VELUDO
EPA/FERNANDO VELUDO

Povezane vesti

Protekli fudbalski vikend je, osim finala Lige šampiona (Real - Liverpul 3:1), obeležila i borba Fulama i Aston Vile za plasman u Premijer ligu.

U uzbudljivoj utakmici na ''Vembliju'', Jokanovićev Fulam je slavio sa 1:0 i plasirao se u elitu, a srpski stručnjak je postao prvi trener u istoriji koji nije Britanac ili Irac, a koji je dva puta uspeo da sa svojim timovima izbori plasman u Premijer ligu.

Prethodno mu je to uspelo sa Votfordom koji mu je zatim uskratio priliku da vodi ekipu i u elitnom rangu takmičenja.

Ovoga puta ne bi trebalo da bude nikakve dileme da li Jokan ostaje na ''Krejven Kotidžu'', a sada mu je glavna preokupacija kako da što pre ojača svoj tim za velika iskušenja koja slede u narednoj sezoni.

Par dana posle velike pobede, Slaviša Jokanović je govorio za ''Večernje novosti'' i tom prilikom se podsetio i svog boravka u Partizanu, u različitim ulogama. Ali, ne samo to, uputio je crno-belima i jasnu poruku koja će se sigurno dopasti navijačima Partizana.

''Nije lako klubovima da trpe trenere, a ni trenerima klubove. Partizan mi je mnogo dao i kao igraču i kao treneru, zbog čega sam mu večno zahvalan.

Ostajem kao navijač crno-belih i radujem se svakom uspehu. Ako nekad procene da mogu da im budem po nekom pitanju od pomoći, uvek sam tu'', zaključio je Jokanović.

U prilogu je malo podsećanje na Jokanove igračke dane u crno-belom dresu.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pic.usti zamugljao!
Wednesday, 30.05.2018
07:57

Voleo sam da gledam Celzi sa Jokanovicem,Heskijem,galasom,gudjonsenom,lebefom,desaiem,onim norvezaninom...Zelim mu da vodi Fulam u Premijer ligi dugo kao sadasnji trener Velsa,Ali kada je Z.Tosica stavio da igra levog beka protiv Fenerbahcea...Amaterski..

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 29.05.2018
19:17

Kupi Jevtovića za 1 milion €.

avatar
Agent Provocateur
Tuesday, 29.05.2018
12:38

Nazalost nas fudbal je raspadom Juge postao tuzan. Necu o politici ali nekada je svako gostovanje bilo ozbiljno a kao PL sada imali smo veliku cetvorku i jos par pretendenata i mnogo gradskih derbija, to je bila liga iz koje su izlazili talenti i reprezentativci, igraci svetske klase i gde se navijalo za svoj grad i klub. Sada cela Srbija dva kluba a zajedno ne mogu da kupe jednog postenog igraca evropskog kalibra a nekada smo imali po tri cetri zvezde u svakom velikom klubu.

avatar
Lav
Tuesday, 29.05.2018
22:55

Svaka cast na komentaru.. Nista tu ne bih dodao.. Na zalost, mnogi ne znaju sta je bio EX YU fudbal .. Pogotovo vecina ovde sto ostavlja komentare..

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Tuesday, 29.05.2018
12:28

ANTIC-JOKANOVIC-STANOJEVIC-NIKOLIC-PAUNOVIC. PARTIZAN = SRBIJA.

avatar
Jack Rackham
Tuesday, 29.05.2018
14:20

U kojoj si ti prici auu lozana

avatar
_mladen_
Tuesday, 29.05.2018
16:37

Evo ovde da ti odgovorim. Klop od kad je dosao igrao je 3 finala, mozda nije osvojio ni jedno, ali to za nekoga ko navija za Liverpul odliocne sezone. Tim koji je nasao je bio za 7 mesto, raspad nad raspradima. Stekao je pare, prodavao igrace, malo i jeftino kupovao, plus dva puta zaredom zavrsava u top 4. To je odlicano za Liverpul jer su oni odavno ispali iz top 4 ekipe. Sada je dosao na red da potrosi sve pare koje je skupio.

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Tuesday, 29.05.2018
14:31