'Jogi' Lev odabrao - Rekonstruisani "Manšaft" napada Srbiju!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 15.03.2019.
13:54
Izvor: Sportske.net

Selektor fudbalske reprezentacije Nemačke Joakim Lev saopštio je danas spisak za predstojeće utakmice sa Srbijom i Holandijom.

Epa/Filip Singer
Epa/Filip Singer

Povezane vesti

Nakon kraha na Mundijalu u Rusiji i neuspeha u Ligi nacija, selektor reprezentacije Nemačke Joakim Lev odlučio je da izvrši delimičnu smenu generacija u državnom timu.

Tako je pre današnje objave spiska obavestio trojicu iskusnih fudbalera Bajerna da na njih više ne računa, pa su mnogi sa nestrpljenjem iščekivali da vide kako će izgledati Levova Nemačka za predstojeći kvalifikacioni ciklus.

Na spisku za duele sa Srbijom (20. mart) i Holandijom (24. mart) našlo se 23 imena, a primetno je će Nemačka u svom sastavu imati samo jednog klasičnog napadača.

Jasno, mnogo je igrača veznog reda sa ofanzivnim karakteristikama, pa nema dileme da će sa Saneom, Gnabrijem i ostalim krilnim igračima "Manšaft" i dalje biti ubojit.

Bavarski gigant posle otpisivanja Humelsa, Boatenga i Milera u reprezentaciji Nemačke ima petoricu igrača. Evo i kako izgleda spisak reprezentacije Nemačke za predstojeće utakmice:

Golmani - Manuel Nojer (Bajern), Mark-Andre ter Štegen (Barselona), Kevin Trap (Ajntraht);

Odbrana - Matijans Ginter (Menhengladbah), Marsel Halštenberg (RB Lajpcig), Tilo Kerer (PSŽ), Lukas Klosterman (RB Lajpcig), Antonio Ridiger (Čelsi), Niko Šulc (Hofenhajm), Niklas Štark (Herta), Niklas Zule (Bajern), Džonatan Tah (Bajer Leverkuzen);

Vezni red - Julian Brandt (Bajer Leverkuzen), Maksimilijan Egeštajn (Verder), Serž Gnabri (Bajern), Leon Gorecka (Bajern), Ilkaj Gundogan (Mančester Siti), Kai Haverc (Bajer Leverkuzen), Džošua Kimih (Bajern), Toni Kros (Real Madrid), Marko Rojs (Borusija Dortmund), Liroj Sane (Mančester Siti);

Napad - Timo Verner (RB Lajpcig).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan_PFC
Friday, 15.03.2019
20:54

dovoljno je reci samo "Sane" i da se preplasis ........... po meni trenutno najbolji nemacki fudbaler ............ zeznuo se lev sto ga nije vodio na svetsko, igrac poteza (u mnozini poteza)

avatar
Stratford
Friday, 15.03.2019
15:26

S ovom ekipom mogu samo biti gori nego na SP prošle godine

avatar
NikkiCFC
Friday, 15.03.2019
20:32

Ovaj tim je dosta jaci od onog sa svetskog. Nema rupa Humelsa, Boatenga, Milera... Ridiger je top5 stopera na svetu, Kirer je isto mnogo talentovan, vratiti Kimiha na desni bek, tu je Sane i ovo iz Bajera su mnogo talentovani momci.

avatar
El Clásico leyendas
Friday, 15.03.2019
14:59