Jevtović zna recept za pobedu u Helsinkiju!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 29.07.2019.
11:49
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

"Crveno-beli" imaju prednost iz prvog meča.

Sportske.net/Aleksandar Milošević
Sportske.net/Aleksandar Milošević

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Milan Jevtović igra sve zapaženiju ulogu utimu, to je potvrdio i asistencijom protiv Radničkog iz Niša.

"Žander i ja smo pokušavali da što više ubacujemo loptu u šesnaesterac, namestila se situacija da sam pogodio Pavkova i sve je ispalo super. Odigrali smo dobro, kontrolisali dešavanja u većem delu meča. Radnički je pretio povremeni iz kontri, ali zadovoljni smo i bodovima i dešavanjima", istakao je Milan Jevtović, krilni napadač Crvene zvezde u intervjuu za Sportski žurnal.

Asistencijom protiv Radničkog iskupio se za promašenu šansu protiv Helsinkija…

"Mogao sam bolje da reagujem, šansa je bila dobra. Žalim zbog takvog epiloga, ali više bih da Pavkov nije postigao gol za 2:0. Verujem da će se vratiti na sledećem meču i da će treća da bude sreća, kad to kažem mislim i na promašaj na pripremama protiv Zenita."


Jevtović je igrao sa velikim uspehom za Rozenborg u Norveškoj, sada ga čeka povratak u severni deo Evrope sa Crvenom zvezdom. Ukoliko savlada Fince, Zvezda bi na megdan trebalo da ide Kopenhagenu.

"Razmišljamo samo o Helsinkiju, nisam ranije bio u Finskoj. Ne možemo da pričamo o trećem kvalifikacionom kolu dok ne prođemo drugo. Maksimalna koncentracija je na revanšu."

Crvena zvezda je apsolutni favorit, ali logičan je oprez pred utakmicu u sredu.

"Imamo dobar rezultat iz prvog meča, ali znamo da se neće predati. Krenuće agresivno, na sve ili ništa. Čeka nas teška utakmica i svesni smo toga. Nadamo se još jednom pozitivnom rezultatu."

"Probaće da nas ugroze, tu nema dileme. Naš brzi gol bi sve rešio, verujem odveo u sledeće kvalifikaciono kolo. Važno nam je da rezultatski sve ide po planu od starta sezone, a kako bude odmicala podizaćemo formu"
, zaključio je Milan Jevtović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 29.07.2019
13:50

Bez obzira sto ovo nema nikakve veze sa ovom vescu ja zelim samo da podsetim sve posetioce ovog sajta da je na danasnji dan pre 32 godine partizan na sraman i bestidan nacin putem suda udruzenog rada oteo titule Vardaru iz Skopja i Zvezdi i pripisao ih sebi. Samo da kazem i to da je Predsednik tog suda udruzenog rada bio clan uzeg rukovodstva jugoslovenskog fudbalskog kluba partizan. Vratice oni nama i tu titulu kad tad jer pravda jeste spora, ali je dostizna.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 29.07.2019
12:04

Recept za Helsinki je da ih tamo napadnemo i odmah na pocetku uvalimo jedan gol i prakticno resimo utakmicu jer tesko da oni nama mogu dati cetiri gola.