Jevtović veruje da Zvezda može do plej-ofa za Ligu šampiona

Autor: Beta Beta
petak 02.08.2019.
15:25
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Milan Jevtović rekao je danas da veruje da njegov tim može da eliminiše Kopenhagen i plasira se u plej-of za Ligu šampiona.

Sportske.net/Aleksandar Milošević
Sportske.net/Aleksandar Milošević

Povezane vesti

"Imali smo nekoliko dana posle utakmice sa Helsinkijem da se dodatno pripremimo za Dance. Unapredili smo dobre elemente u igri, a poradili smo i na sitnicama na kojima smo grešili. Siguran sam da ćemo protiv Kopenhagena, na našem stadionu, biti koncentrisaniji nego na meču u Finskoj. Naporno treniramo svakog dana i verujem da možemo da se plasiramo u plej-of za Ligu šampiona", rekao je Jevtović za klupski sajt.

Fudbaleri Zvezde u utorak od 20.45 dočekuju Kopenhagen u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Upoznati smo sa svim prednostima, ali i manama danskog šampiona. Znamo odakle nam preti najveća opasnost po gol. Naravno, na treninzima se uvek dobro pripremimo, umemo da se prilagodimo svakom protivniku, po potrebi menjamo i formaciju tako da nema sumnje da ćemo se prikazati u odličnom svetlu", rekao je Jevtović.

On je naveo da nijednoj ekipi nije lako da izadje pred crveno-bele navijače i dodao da ne sumnja da će stadion "Rajko Mitić" i u utorak biti pun.

"Protiv Helsinkija je bilo više od 36.000 ljudi, tako da verujem da će zvezdaši doći da podrže svoj voljeni klub i ovog puta. Oni su naš dvanaesti igrač i siguran sam da Danci nisu navikli na tako vatrenu atmosferu. Želim i ovog puta da pozovem naše navijače da dodju u što većem broju, jer nam njihova podrška najviše znači", rekao je Jevtović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Friday, 02.08.2019
16:46

Nadam se da ćeš da pokažeš više protiv Danaca. Trebamo više, mnogo više od tebe i Bena da ih prođemo.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 02.08.2019
15:28

Veruju i Srbija i srpska dijaspora.