Jevtović u Zvezdi - Od Hamze zavisi? A ko prvi dolazi u 2018?

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.01.2018.
22:28
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Realizacija je blizu, ali treba napraviti i taj završni korak. Šta je sa ostalim potencijalnim pojačanjima?

Epa/Stanley Gontha
Epa/Stanley Gontha

Povezane vesti

Tokom prepodneva napravili smo osvrt na sve spekulacije koje su se krajem decembra pojavljivale u medijima, a u vezi sa transferima koji se očekuju u Crvenoj zvezdi.

Opširnije čitajte OVDE, a tokom večeri pojavile su se i nove informacije na tu temu.

Naime, ''Novosti'' večeras navode da bi Ben iz Olimpijakosa i Milan Jevtović iz turske Antalije već posle Božića trebalo da postanu članovi Crvene zvezde, pa bi u tom slučaju trener Vladan Milojević već na startu zimskih priprema mogao da računa na ovu dvojicu igrača.

Dovođenje Bena ne bi trebalo da predstavlja veći problem upravi Crvene zvezde, imajući u vidu da je ovaj napadač praktično ''otpisan'' u Olimpijakosu.

I sa Jevtovićem su obavljeni završni pregovori, ali pitaju se i Turci. Pomenuti izvor navodi da brzina realizacije njegovog transfera sada najviše zavisi od novog trenera Antalije Hamze Hamzaoglua koji treba da se složi sa Jevtovićevim odlaskom, a nova je i uprava pa i tu ima neizvesnosti oko brzine postizanja konačnog dogovora.

Kada su u pitanju ostala imena koja su i dalje ''u igri'', Filip Đuričić trenira u Sampdoriji i čeka rasplet, a najnovije su procene da bi to moglo da se desi za oko dve nedelje. Slična situacija je i sa Aleksandrom Ignjovskim koji je blizu rastanka sa Frajburgom, a Zvezda u oba slučaja ''vreba'' svoje prilike.

Naravno, neki od narednih poteza Zvezdine uprave zavisiće i od potencijalnih odlazaka, a očekuje se da i po tom pitanju uskoro mnogo toga bude jasnije, pogotovo kada su u pitanju Boaći, Srnić, Donald i Le Talek.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sundjer bob
Wednesday, 03.01.2018
12:42

Boze dragi... Pre nego objavite informaciju, bar je proverite!!! Novi trener ALANYASPOR je pomenuti Hamza! Nema on veze sa Jevtovicem i ANTALYASPOR, potpuno je drugi klub u pitanju!!!

avatar
Pixi gol iz kornera
Tuesday, 02.01.2018
23:45

Ja imam puno poverenje u Mitra Mrkelu i Vladana Milojevica i siguran sam da ce oni dovesti prava pojacanja shodno nasim mogucnostima.