Jevtović trenira sa Antalijom, Zvezda na čekanju

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 11.01.2018.
18:21
Izvor: Sportske.net

Vicešampion Srbije moraće da sačeka još neko vreme kako bi od Antalije dobio "zeleno svetlo" za realizaciju transfera Milana Jevtovića.

Epa/Stanley Gontha
Epa/Stanley Gontha

Povezane vesti

Srpski internacionalac Milan Jevtović (24) vratio se u Tursku i započeo pripreme sa Antalijom u kojoj je tokom zimske pauze došlo do velikih promena.

Turski klub je dobio novo rukovodstvo i stručni štab i to je osnovni razlog što Crvena zvezda još uvek nije uspela da završi transfer mladog Čačanina.

Milan Jevtović se nalazi pod važećim ugovorom sa Antalijom, a tek nakon procene stručnog štaba i klupskog rukovodstva znaće da li će dobiti dozvolu za selidbu na "Marakanu".

Ovakve situacije nikada nisu poželjne, promene u Antaliji sigurno će odložiti realizaciju transfera, a niko sa sigurnošću ne može da tvrdi da će Turci na kraju i prodati Jevtovića Zvezdi.

Prethodnih dana spekulisalo se da će Antalija za Milana Jevtovića tražiti 600.000 evra, tako da ostaje da se vidi da li će ranije započeti pregovori biti okončani na uspešan način.

Milan Jevtović je u prethodnih godinu dana bio prekobrojan u Antaliji, nastupao je za Rozenborg kao pozajmljen igrač i sa norveškim klubom osvojio šampionsku titulu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Thursday, 11.01.2018
21:13

Potreban nam je, ali od njega praviti vaznost kao da Ronalda dovodimo je malo bzvz. Ali skakako da bih voleo da nam pojaca ekipu.

avatar
Yeti Sumadinac
Thursday, 11.01.2018
22:04

Pa ko se uopste treska ???nDecko je u turskoj i samo treba da predje preko ulice na pripreme. Ne moz bolje !!!