Jevtović sa kreča pokrenuo "Valjak", igra prilično slaba! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 12.07.2018.
21:00
Izvor: Sportske.net

Jako slaba igra fudbalera Rudara i Partizana u prvih 45 minuta, ali srpski vicešampion ipak ima prednost zahvaljujući penalu koji je iznudio Nemanja Nikolić.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana ostali su dužni svojim navijačima posle prvih 45 minuta igre, ali rezultat u duelu sa Rudarom ipak ide u korist gostiju.

Više od 40 minuta "Parni Valjak" je stajao u mestu a onda je za kratko vreme u šansu ušao Zlatan Šehović, a za njim i Nemanja Nikolić.

U prvoj situaciji golman Rudara je sjajno reagovao, dok je u drugoj napadač Partizana oboren u kaznenom prostoru pa je sudija pokazao na belu tačku.

Precizan izvođač najstrože kazne bio je Marko Jevtović, tako da Partizan vodi sa 1:0 posle prvog poluvremena, ali se ne može reći da navijači mogu da budu zadovoljni viđenim.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
petar000
Thursday, 12.07.2018
21:19

Ja pokusavam da ne kritikujem iz utakmice u utakmicu, ali jednostavno ne mogu da izdrzim. Ajde prvo o par dobrih stvari, to su Sehovic, Rumun nije los i Spanac dobar, svidja mi se stoper od koga mogu da krecu napadi, dobar na lopti, pas igra fenomenalna. I tu je kraj dobrim stvarima. E sad, kao prvo, hoce li neko da mi objasni kakvu ideju ima Djukic, kako on hoce da mi izgledamo? Ja razumem , imas ideju, ali ne mogu igraci da sprovedu, zbog kvaliteta, ili tako nesto, ali meni se nesto cini da oni mucenici i ne znaju kako treba da stoje na terenu, tj sta je trener zamislio. dalje, on trubi kako smo dobili dva spica koji napadaju centarsuteve i vec uobicajene gluposti koje prica. Sad bih ja voleo da on kaze kako misli da igra tim stilom bez igraca na krilu? Znaci, stavio je dvojicu tupadzija sa loptom na strani (Pantica i Sumu) i oce covek centarsuteve. Ovaj iz Portugala sto je dosao na pet utakmica sto gledam covek ne moze da pogodi gol-aut liniju, a okvir gola je naucna fantastika vec. Kako li je on zabio tamo 30 komada meni nije jasno. Jos kad na sve to nadovezem Strajnica, stvarno tuzno poluvreme. Ah da, hvala ovom iz Rudara sto nam je dao penal u totalno nebitnoj situaciji.