Jevtović na raskršću - Istina o Grčkoj i da li ostaje u Zvezdi?

  • Autor: Aleksandar Obrenović

  • 30. maj 2019.

  • 18:56

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • email

Milan Jevtović je bio odličan ove sezone kada god je dobio priliku. Definitivno da je zaslužio više da igra, a da li će i sledeće sezone dobiti šansu ili ćemo ga gledati u drugom klubu?

Jevtović na raskršću - Istina o Grčkoj i da li ostaje u Zvezdi?
Foto: crvenazvezdafk.com
Utakmica protiv Proletera možda i nije previše značila Crvenoj zvezdi, ali jeste Milanu Jevtoviću koji je odigrao fantastičnu utakmicu u kojoj je kumovao pobedi svog tima od 1:0 gde je i postigao jedini gol na meču.

Nakon tog meča Vladan Milojević je na konferenciji za novinare istakao da se ogrešio o neke igrače, verovatno misleći upravo na Jevtovića koji čitav drugi deo sezone nije dobio šansu sve do utakmice protiv Proletera.

Na toj utakmici je dokazao da je vredan Zvezdinog dresa, a njegov menadžer Ivan Dudić je istakao u razgovoru za naš portal da još uvek nije poznat njegov status i da će to biti tek nakon razgovora sa čelnim ljudima Crvene zvezde.

"Imao sam razgovor sa Zvezdom i tek treba da imam jedan pre početka priprema. Zvezda nam je rekla da ga vidi u timu. On nije dobio šansu što je trebalo da se desi. Neću da kažem da su pogrešili, nego da su se ogrešili. On je radio, ćutao, što je trebalo da radi i kada je dobio šansu on se pokazao u ove dve utakmice", rekao je Dudić.

Navodno se Aris pojavio kao klub koji ga želi, ali Dudić je rekao da nisu Grci jedini koji ga žele i da ta priča nije gotova kako se pominje u pojedinim medijima.

"Videćemo, još uvek je sve otvoreno. Imamo neke ponude, dva-tri kluba su nas zvala, ali prvo ćemo imati razgovor sa Zvezdom", rekao je on.

Jasno je stavio do znanja da postoji mogućnost i da Jevtović ode u julu ili avgustu, u zavisnosti od razvoja situacije u Crvenoj zvezdi.

"Zvezda hoće da ga ostavi i to je njihov stav. Naš stav je da on igra, i sam igrač želi da igra. Možda neće otići odmah, možda će u julu ili avgustu da se desi neki klub koji će poslati konkretnu ponudu", rekao je Dudić.

Milan Jevtovic

Crvena zvezda je duži vremenski period bila zainteresovana za Jevtovića, ali do saradnje nije dolazilo sve do prethodnog leta kada je nekadašnji fudbaler Borca stigao iz Antalije.

"Želeli su ga tri ili četiri prelazna roka i iz tog razloga smo ga doveli u Crvenu zvezdu. Istina je da nije igrao, bilo je mnogo igrača na toj poziciji. Imamo sada obećanje da se računa na njega. Poslednjih mesec-dva klubovi zovu i raspituju se, znajući ga iz Rozenborga i Antalije, ali i iz par utakmica u Crvenoj zvezdi. U dogovoru sa ljudima iz Zvezde ćemo doneti najbolje za Milana", rekao nam je Ivan Dudić.
  • facebook
  • twitter
  • email

Ne propustite

Komentari