Jevtović čeka punudu iz Bundeslige

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 25.12.2016.
10:15
Izvor: Sportske.net

Vezni fudbaler Partizana Marko Jevotić imaće dozvolu da napusti Humsku tokom zime ukoliko za njega bude stigla adekvatna ponuda.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan moraće da prodaje igrače u zimskom prelzanom roku kako bi zatvorio finansijsku konstrukciju do kraja tekuće sezone, ali navijači barem mogu da budu spokojni jer nosioci igre neće napustiti klub.

Jedan od fudbalera koji će imati dozvolu da napusti Humsku u predstojećem periodu jeste Marko Jevtović, neumorni vezista koji je od povratka Marka Nikolića na klupu crno-belih rehabilitovao karijeru.

Bivši fudbaler kulskog Hajduka i Novog Pazara pao je u drugi plan dok je ekipu predvodio Ivan Tomić, ali je dobrim igrama u nastavku jesenjeg dela šampionata skrenuo pažnju na sebe.

Današnji "Žurnal" piše da za Marka Jevtovića postoji interesovanje bundesligaša te da će mu Partizan dati "zeleno svetlo" za transfer ukoliko bude bilo adekvatnih ponuda.

Beograđanin je sa Partizanom vezan ugovorom do kraja juna 2019. godine, a u prvom delu sezone upisao je 12 nastupa u prvenstvu i jedan u kupu.

Prethodne zime Marko Jevtović je imao ponudu Rubina iz Kazanja koju nije želeo da prihvati, pa ostaje da se vidi hoće li ove zime stići neka primamljivija iz Nemačke.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 26.12.2016
15:10

A čini mi se da sam negde pročitao kako je on u kombinaciji za prolećni deo sezone , ali uprava nije mogla da odoli još jednom deljenju kolača , ova uprava bi prodala i svoju babu kada bi hteo neko da je angažuje

avatar
Poznavalac
Sunday, 25.12.2016
16:51

Uzas od igraca,to sto on pokazuje na terenu moze svako od nas ovde na forumu..zato je partizan i prosao tako u evropi jer igraju igraci poput jevtovica.

avatar
magister
Sunday, 25.12.2016
13:49

Kažu da se tim koji dobija ne menja. Naravno, u Partizanu ima mesta za promene i biće ih, ali verovatno i nije najpametnije napraviti ih u delu koji najbolje funkcioniše: Everton - Jevtović. Pošto je doveden špic, a i juniori Vlahović i Jovanović su sad iskusniji, čini se da je najvažnije mesto desno krilo, dok se ne oporavi Stevanović. Jedan bek, jedan štoper, jedan kreator igre... za Evropu. Ovaj igrač unosi sigurnost u igru, a bogami i Kljajić na golu (iako ima kikseva, ali stalno napreduje, kao i Jevtović). Njihov ulazak u tim se poklapa sa pobedničkom serijom, koliko god se to nekom ne sviđalo.

avatar
Колатерална Штета
Sunday, 25.12.2016
15:37

Stevanović će biti prodat, a inače on se već oporavio imamo tu Jankovića pa i Mihajlović bi mogao da predje na desnu stranu, ali ne bi bilo na odmet ili da damo šansu nekom od klinaca...

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Monday, 26.12.2016
09:18

Zato sam i napisao lenje krilo jer ne poseduje probojnost, ali se izvlaci na krilo kao sto to nekada ume da cini i Danko Lazovic, mnogi su ga u nasem timu stavljali i na desno, odnosno levo krilo u formaciji 4-2-3-1. Djurdjic je najpre bio ofanzivni vezni i tek kasnije je presao na tog drugog napadaca, odnosno na ono sto ja volim da zovem poluspic. Mislim da je i Kavani isto dobar primer toga sto hocu da opisem kad pisem o Nikoli, ali ne Kavani iz ove sezone vec iz svih onih kad je igrao zajedno sa Ibrahimovicem, a ovaj bio u spicu napada. Runi je mozda isto nesto slicno kako godine odmicu. Slazem se sa svim konstatacijama koje ste dole izneli, to bi bilo to, nisam za tu prodaju, neka ostane Alen.

avatar
magister
Sunday, 25.12.2016
21:23

Janković - nema probojnost, previše zaseca ka sredini i akcije čini bezopasnim. Mihajlović bi mogao i tome se nadam. Možda i Damnjanović, ali ga nismo dovoljno gledali, kao i Đuričkovića. Đurđić? Nisam ga video da probija po krilu, možda dvaput za polusezonu. Stevanović je postao ozbiljan napadač, drži loptu, probija, šutira, asistira. Angažovan i u defanzivi, jak u duelu. Šteta ako ode.

avatar
Sunday, 25.12.2016
18:03

Damnjanovic moze tu da igra, a i Djurickovic pokriva tu poziciju, a cak i Djurdjic moze da se izvuce na neko (lenje) krilo, i levo i desno. Jeste to sto si napisao za Jevtovica tacno (onaj deo da ga je Nikolic malo unapredio), ali decko ne pravi ama bas nikakvu razliku cak ni u nasoj ligi.

avatar
Lazar Grobar
Sunday, 25.12.2016
12:00

Mare,srećno u karijeri ! Pametan,kulturan momak. Treba puno fudbalera iz naše lige da se ugledaju na njega.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 25.12.2016
11:23

mnogo dobar igrac

avatar
Sunday, 25.12.2016
13:56
avatar
Колатерална Штета
Sunday, 25.12.2016
15:41

ranije se ni meni nije svidjao, ali kako je Nikolić došao u klub, mnogo je popravio svoju igru, imao je više sigurnosti i samopouzdanja i u vezi sa tim je podigao nivo svoje igre, znam da ga ne voliš, ali daleko od toga da je loš za našu ligu, a od toga koji ga klubovi traže moj pik je Hamburg ili Verder

avatar
Sunday, 25.12.2016
11:18

Trazi ga Fantomsburg:-D

avatar
Džon Rambo
Sunday, 25.12.2016
15:57
avatar
King Didier Drogba
Sunday, 25.12.2016
23:42

Al vas je unakazio protiv Batea.

avatar
Sunday, 25.12.2016
18:04