Jevtović: "Bukvalno se bacio u mene"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 19.08.2015.
14:06
Izvor: Sportske.net

Vezni fudbaler Partizana Marko Jevtović objasnio je da mu nije jasna odluka škotskog arbitra Marka Tompsona da mu pokaže drugi žuti karton u situaciji kada je protivnički igrač bukvalno insistirao da dođe do kontakta.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Tragičar prvog susreta plej-of faze kvalifikacija za Ligu šampiona između BATE Borisova i Partizana bio je Marko Jevtović, sjajni mladi vezista koji je zaradio crveni karton već u prvom poluvremenu meča na "Borisov Areni".

"Crveni karton je mnogo uticao na dalji tok meča i sugurno da mi je mnogo teško zbog toga. Dobio sam dva žuta kartona zbog dva starta na sredini terena, mislim da je bilo predstrogo ali takav je bio kriterijum" kazao je Jevtović.

Momak koji je ovoga leta stigao u Humsku objasnio je da mu i dalje nije jasna sudijska odluka jer smatra da je bilo evidentno da je protivnički igrač tražio kontakt kako bi iznudio prekršaj i drugu javnu opomenu za srpskog fudbalera.

"Za prvi start može i ne mora da se da karton, okej, ali posebno taj drugi kontakt. Bukvalno sam bežao od starta i sklanjao se a on se bacio u mene. Jako čudna odluka sudije" kaže Jevtović.

Crno-beli su i sa igračem manje uspeli da održe egal sa Belorusima koji su 15 minuta pre kraja posle prekida zatresli mrežu Živka Žikovića i tako napravili minimalnu zalihu za revanš.

"Momci su se u drugom poluvremenu herojski borili, ono što može da nas hrabri je to da nam nisu napravili preterano ozbiljnu šansu čak i kada smo bili u brojčanom deficitu. Svi smo videli da možemo i siguran sam da ćemo uspeti da nadoknadimo zaostatak u revanšu" zaključio je Jevtović.

Bivši vezista Novog Pazara neće moći da nastupi u drugom meču sa BATE Borisovim zbog crvenog kartona ali će ponovo biti u konkurenciji za tim kada na red dođe prvi meč grupne faze jednog od dva evropska takmičenja, svi se nadaju Lige šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
treci klub kroacije
Wednesday, 19.08.2015
16:25

svi normalni i realni grobari kazu da je crveni cist a ovaj tuta muta i dalje kuka na sudije navikli jadnici

avatar
Teleoptik 162km
Wednesday, 19.08.2015
15:54

Sporiji od igraca od 36 godina, a sudija mu kriv sto ga drzi za majcu.

avatar
ppera 1
Wednesday, 19.08.2015
15:47

Ne znam o čemu se radi, al' ako je nekom našem sudija pokazao crveni karton to sigurno ne moze biti regularno, jer taj naš sigurno nije ni pipnuo protivničkog igrača (ovaj je čak i bežao :-)), nije ništa ružno rekao sudiji itd. Jedino što znam je da smo nepravedno oštećeni... :-)

avatar
FRATRIA
Wednesday, 19.08.2015
15:09

A niko ne provaljuje da je mali dobio drugi zuti karton sam zato sto je Balazic rupa i suvise slab u duel igri. Odbio se od coveka koji je za dve glave nizi od njega pa je Jevtovica uvalio u da kazem problem.

avatar
Gall
Wednesday, 19.08.2015
20:08

Hahahahaha Balazic rupa,covek je uz Abua bio najbolji na terenu

avatar
Nikola_pg
Wednesday, 19.08.2015
14:46

Mali, ne . . . . .!!

avatar
ACACHELSEA
Wednesday, 19.08.2015
14:40

Bolje nauci da igras fudbal umesto sto kukas.Oba zuta su cista.To sto si ne iskusan ne treba odmah da prebacujes na sudiju.

avatar
Scholes
Wednesday, 19.08.2015
14:32

Jedva docekao nekog da nam iskljuci!!!

avatar
Poznavalac
Wednesday, 19.08.2015
14:25

luda glava,u utakmici sezone nas je ostavio na cedilu i vrlo verovatno zbog toga se oprastamo od LS..

avatar
Wednesday, 19.08.2015
14:20

Dva žuta kartona Jevtovića su sindrom srpske Super lige jer srpske sudije ne znaju ili ne žele da daju javne opomene kada ih igrači zaslužuju: prvi žuti je povlačenje za dres sa leđa-očigledan žuti karton; drugi žuti nisi dobio zbog intenziteta prekršaja, grubosti, namere ili mogućnosti da povrediš protivnika već zato što si sprečio opasan napad po svoj gol jer da je Rodionov prošao ima bi šansu da ozbiljnije ugrozi gol tvoje ekipe što se takođe kažnjava žutim kartonom samim tim crveni karton je opravdano pokazan. A glavni problem suđenja je upravo što kriterijum nije bio takav kada su bili u pitanju i igrači BATE-a jer da jeste Milunović bio dobio crveni u nadoknadi vremena, a igrači BATE-a još par žutih kartona i ne bi mogli da igraju tako kako su igrali i do kraja utakmice već bi igrali opreznije što bi doneli više slobode Partizanu u napadu.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 19.08.2015
15:04

A sigurno nije dobio ni zbog ucestalosti na sta se pozivaju svi nasi igraci, uzasno me to nervira...

avatar
Thursday, 20.08.2015
12:03

Nije dobio ni zbog učestalosti ali se sećam npr. igre Juventusa iz 90-ih godina kada su sitnim učestalim prekršajima na sredini terena uništavali igre veznih redova protivničkih ekipa, slična utakmica je bila u LŠ prošle sezone između Borusije D i Juventusa. Juventus je napravio mnogo sitnih prekršaja koji nisu za žuti karton svaki posebno ali zbog učestalosti je protivnik gotovo bio onemogućen da igra međutim Mažić to takođe nije prepoznao i nije kaznio žutim kartonima ali nije ni čudo jer je sada u Evropi za suđenje zadužen upravo bivši sudija iz Serije A tih godina - Pjerluiđi Kolina. Inače sudije koje osećaju igru učestale preršaje određenog igrača bez obzira što nijedan prekršaj posebno nije za žuti karton kažnjavaju tog igrača žutim kartonom smao zbog učestalosti prekršaja.

avatar
Gall
Wednesday, 19.08.2015
20:07

Sad ce da kazu da stalno kukamo na sudije,ali ovaj lik nije sudio nekoliko grubih i ociglednih faulova belorusa nad nasim igracima, cak se pravio blesav kad su nasi igraci ostali da leze,a belorusi imali loptu i isliu napad jednom je bio Abu ne secam se ko je bio drugi

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 19.08.2015
14:15

* o tome/onome

avatar
Loris Karius
Wednesday, 19.08.2015
14:15

Mare nisi ti kriv što nam je leva strana odbrane-Petrović i Fabrisio dve velike rupe.I to kad se sastavi dobija se velika rupa koju i prosečni igrači lagano prolaze i daju golove.

avatar
Vladanton
Wednesday, 19.08.2015
15:11

...читам нон стоп фабрисио рупа, ово оно... петровић је проблем и везни ред јер кад петровић и брашанац крену напред а доста крећу остављају тог несрећног фабрисија самог а балажиц стоји далеко... јевтовић није играч великог радијуса кретања и ето проблема... а што се тиче фабрисија нисам приметио да га је неко прошао један на један од како је дошао, нити да га је надскочио...али остаје сам. мало да се екипа згусне и то је то, чак и са веселим петровићем који је факат најслабија карика у овом тиму.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 19.08.2015
14:14

Ovo je bespotrebno trosenje energije sa nase strane koje ce nas skupo kostati ukoliko se i dalje bude razmisljalo o ovome. Kao sto igraci grese na terenu, a cesto i mnogo grese, tako moze da pogresi i glavni sudija, a desavale su se i daleko vece nepravde (ako je ovo uopste nepravda) pa se islo dalje! Pogledajte samo kakav je crveni dobio Videoton u 59. minutu protiv BATE-a, ono cak nije bio ni faul ako nije bilo povlacenja, a sudija je tom igracu pokazao drugi zuti pri rezultatu 0-0 u Borisovu! Dosta cviljenja, saberite se i gledajte da ispravite sve propuste u igri!