Jeste li videli buru u Lučanima? Široki svirao penale kao na traci, Nešku ''pukao film''!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 29.10.2018.
11:01
Izvor: Sportske.net

Niša novo u Superligi, još jedan meč koji je izazvao polemike zbog sudijskih odluka.

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/MO
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/MO

Povezane vesti

Poslednji meč 13. kola Superlige odigran je sinoć u Lučanima, gde je Mladost savladala ekipu Spartaka rezultatom 2:1.

Ono što je posebno zanimljivo jeste da su sva tri gola postignuta iz jedanaesteraca, a od toga dva u poslednjim minutima utakmice.

Lučanci su poveli u finišu prvog poluvremena golom Pejovića iz penala, a prava bura usledila je u samom finišu utakmice.

Sudija Zoran Široki dosudio je jedanaesterac za Spartak, što je izazvalo oštru reakciju trenera Mladosti Nenada Milovanovća koji je potom i isključen.

Denković je pogodio sa bele tačke za izjednačenje Spartaka, ali u nadoknadi vremena još jedan penal za Mladost, videćete u prilogu i zbog čega, a Pejović je ponovo bio precizan, za konačnih 2:1.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sagittarius
Monday, 29.10.2018
22:19

Prvi penal cist,drugi bi bio penal da je lopta bila bliza napadacu a treci je smesan kao sto je smesan i nas fudbal gde 90% igraca(namerno igraca,daleko su oni od fudbalera) vise gleda kako da padne i da mu sviraju penal nego sto gleda da ostane na nogama i da nesto korisno uradi.Koliko je to do igraca toliko je i do trenera koji ne reagovanjem odobravaju to sto njihovi igraci rade i onda svi prebacuju loptu na sudije.Sudije su lose,to je cinjenica,ali treneri i igraci koriste svaku situaciju da im otezaju posao i onda oni ispadaju losiji nego sto stvarno jesu.Sve u svemu,sto se kompletnog naseg fudbala tice,daleko je sunce...

avatar
DekiStankovic5
Monday, 29.10.2018
12:25

Auu majku ti,prvi penal bio,drugi I nekako da pomislis mozda da jeste, ali isto nije,ali treci,pa ovo je skandal,sudijska organizacija jedna velika nula,ima par dobrih sudija,ovo ostalo katastrofa!