Jeste li spremni za derbi? Brodarac vs Zvezda, obezbeđen i prenos!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 10.03.2018.
23:25
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Derbi meč u Omladinskoj ligi Srbije, Brodarac dočekuje ekipu Crvene zvezde.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Prvoplasirani tim Omladinske lige Srbije, Crvena zvezda, sutra gostuje Brodarcu, ekipi koja je trenutno na drugom mestu na tabeli sa 4 boda zaostatka. Podsetimo, Brodarac je ove sezone igrao i u Ligi šampiona, ispali su od Mančester junajteda.

Pred ovu utakmicu Miloš Gordić, mladi čuvar mreže Crvene zvezde, istakao je da bi za njegov tim teren mogao da predstavlja problem.

"Očekuje nas sigurno jedna teška i borbena utakmica, igramo na njihovom terenu koji je dosta manjih dimenzija nego regularni tereni, ali to ne treba i ne sme da nas poremeti. Svi igrači su odlično odradili pripreme i mislim da ako mi budemo pravi i damo 100% naših mogućnosti da je sve u našim rukama. Dešavalo se dosta toga u prošlih nekoliko dana, pomerali su nam više puta termin odigravanja utakmice, ali verujem da će u nedelju na terenu biti sve fer i pošteno i da ćemo odigrati lepu utakmicu i da će gledaoci koji dođu uživati. Naš cilj je jasan, u Crvenoj zvezdi se uvek ide na pobedu i verujem da ćemo u tome i uspeti", rekao je on, prenosi sajt Crvene zvezde.

Omladinci Crvene zvezde su ostali bez velikog broja fudbalera koji su drugi deo sezone u Grafičaru. Među njima nije Marko Janković, koji će sutra nastupiti protiv Brodarca.

"Nakon vrlo dobro odrađenog pripremnog perioda ulazimo u drugi deo sezone gde nas odmah čeka duel sa Brodarcem. Uprkos tome što smo ostali bez velikog broja igrača 99. godišta mi sa velikim motivom i optimizmom ulazimo u taj meč. Očekujem veoma borbenu utakmicu gde će pobediti ekipa sa više želje. Svesni smo da imamo priliku da najbližeg pratioca na tabeli ostavimo sa sedam bodova zaostatka i tako sa znatno manje pritiska nastavimo borbu za osvajanje šampionske titule", rekao je Janković.  

Meč počinje od 11 časova u nedelju, a obezbeđen je i direktan prenos preko zvaničnog Jutjub kanala Crvene zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 11.03.2018
10:58

To da će ekipe na centru će izvesti niko drugi nego do najvećeg majstora među Šegrtima - Jovan Šegrt je potvrda da je i Sudijska organizacija nezavisna.

avatar
svojnasvome
Sunday, 11.03.2018
10:16

Drzavni tim na kokezov tim.....naravno kao nikad do sad na nacionalboj tv

avatar
RašaNoviSad
Sunday, 11.03.2018
09:41

Ai sudija je obezbeđen

avatar
Piksi G0L iz kornera
Sunday, 11.03.2018
07:47

Napred Zvezda.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Sunday, 11.03.2018
03:09

Srpska stonotenisrka Sabina Surjan 18godisnja devojka iz Bačkog Gradišta, je najbolja stonoteniserka u svom uzrastu under18 u evropi i trenutno 5 na svetskoj rang listi.

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Sunday, 11.03.2018
01:27

I oni imaju svog Meska:-D Pogodite ko sudi...