Jesenas oduševio, zimus ga je tražila Zvezda, sad bi želeo da ode, ali...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 19.07.2020.
12:14
Izvor: Sportske.net, dnevnik.rs

Pojavio se problem koji još uvek nije rešen.

Pedja Milosavljevic/Starsport ©
Pedja Milosavljevic/Starsport ©

Povezane vesti

Talentovani vezista Mirko Topić jesenas je skrenuo pažnju na sebe odličnim igrama u ekipi Vojvodine, pa je za njega bilo ozbiljnog interesovanja tokom zimskog prelaznog roka, a najviše se pričalo o želji aktuelnog šampiona da ga vidi u svojim redovima.

Ipak, Vojvodina nije želala da se tako brzo odrekne usluga svog ''bisera'', ali tokom proleća Topić je doživeo povredu pubične kosti od koje se još uvek oporavlja i zbog čega ga nije bilo na terenu u završnici sezone, kada je Vojvodina osvojila Kup Srbije.

U razgovoru za novosadski ''Dnevnik'', Topić izražava nadu da će za par nedelja moći da se vrati u trenažni proces sa ostatkom ekipe.

''Radim s kondicionim trenerom Sašom Semeredijem i mnogo bolje se osećam. Pojačali smo intenzitet vežbi, ali doziramo njihovu težinu i verujem da ću uskoro moći da treniram s ekipom.

Uradio sam pregled magnetnom rezonancom, ne osećam bol i čini mi se da stvari idu nabolje, iako ne mogu još da kažem kako je povreda ostala iza mene. Bude li sve onako kako smo predvideli, očekujem da ću sledeće nedelje pojačati ritam, a da ću u punom pogonu biti krajem iduće, ili početkom one tamo sedmice'', izjavio je Topić.

Kada su tokom zime stizale vesti o ponudama za njega, Topić nije žurio sa odlaskom iz Vojvodine, ali sada već ima želju za promenom sredine. Međutim, svestan je da je povreda umanjila šanse da se to uskoro dogodi.

''Povreda je usporila priču o mom eventualnm odlasku, jer teško je očekivati da neko kupi igrača koji je povređen, kao što sam ja trenutno. Ne znam šta se na tom polju događa, činjenica je da bih voleo da promenim sredinu, mada neće biti nikakva tragedija ako se to ne dogodi ovog leta.

Mlad sam, vreme radi za mene i najvažnije je to da saniram povredu i da se vratim normalnom radu, a onda će, posle ulaska u takmičarski ritam, biti dovoljno mogućnosti da se ponovo poveća interesovanje za mene'', objašnjava Topić.
-
Baner 11

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke