Jermakovič zabrinut pred dvomeč sa Partizanom

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 15.08.2015.
19:03
Izvor: Sportske.net

Šef stručnog štaba BATE Borisova Aleksandar Jermakovič priznao je da oseća određenu dozu zabrinutosti pred duele sa Partizanom zbog golgeterskog posta svog tima.

fcbate.by
fcbate.by

Povezane vesti

Beloruski šampion u petak je odigrao poslednju takmičarsku utakmicu pred prvi meč plej-of faze kvalifikacija za Ligu šampiona sa Partizanom. BATE je posle mnogo vremena vezao dva meča bez pobede a više od jednog osvojenog boda na dve utakmice trenera Aleksandra Jermakoviča brine odsustvo golova.

"Naravno da brine to što drugu utakmicu za redom nismo uspeli da postignemo gol. Kontrolisali smo igru i stvorili prilike koje nisu bile stoprocentne ali posle kojih smo morali bolje da reagujemo" rekao je Jermakovič.

BATE Borisov je u okviru 15. kola poražen od Dinamo Minska rezultatom 1:0, dok je na gostovanju Gomelu remizirao bez golova iako je protivnik na prethodne četiri utakmice vezao četiri poraza.

"Mogao je Gomel da nas kazni iz kontranapada zbog čega želim da čestitam protivniku na bodu koji je zaslužio. Očekivali smo da će biti posvećeni odbrani svog gola ali to nije izgovor što nismo uspeli da nađemo rešenje za njihov pristup" dodao je Jermakovič.

Pored golgeterskog posta trenera BATE Borisova brine i zdravstveni bilten pošto se Igor Stasevič i Nemanja Nikolić nalaze pod znakom pitanja za duel sa Partizanom.

"Nadamo se da će Nemanja uspeti da se oporavi za duel sa Partizanom ali ne mogu da kažem ništa konkretnije, nezahvalno je praviti procene" zaključio je strateg beloruskog šampiona.

Prva utakmica plej-of faze kvalifikacija za Ligu šampiona između BATE Borisova i Partizana zakazana je za utorak 18. avgust od 20.45.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Loris Karius
Sunday, 16.08.2015
12:02

Koliko vam god bio loš napad mi u odbrani imamo Petrovića i Fabrisija.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Saturday, 15.08.2015
22:53

To što Stašević nije ponovo igrao daje neku šansu da možda neće biti spreman ni za Partizan, više brine to što je HLEB izdržao 65 minuta (igrao već drugu utakmicu odkad je došao). Za Nikolića sumnjam da će biti spreman čak i za drugu utakmicu ako su u pitanju oštećeni ligamenti.

avatar
D.Green4 Black&White
Saturday, 15.08.2015
22:02

GROBARI ON TOUR ! :)

avatar
$$$ BRACELA $$$
Saturday, 15.08.2015
20:14

Spremite se dolazimo !!!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 15.08.2015
19:24

Ti si zabrinut za napad, mi za odbranu, nadam se da vam i u odbrani malo skripi jer je nas napad na zavidnom nivou, taman smo mi onda jedni za druge:-D

avatar
ujka Vanja
Saturday, 15.08.2015
23:17

Ee Revolt ne mogu da ti odgovorim tamo na komsinicinoj vesti sto si me pitao sta mislim za kamerunskog vezistu iz Rode.Nemam pojma,pravo da ti kazem,ne znam ko je taj,nikad ga nisam gledao.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 15.08.2015
23:41

OK. Ako te zanima, pogledaj neke njegove klipove, ali licno nisam vise trazio jer mi se ne svidja sto ga reklamiraju kao ofanzivca:-D

avatar
ujka Vanja
Saturday, 15.08.2015
23:17

Ali nadam se da je dobar.Doveli smo jednog kamerunskog vezistu (Djembu) pa smo se opekli,verujem da cemo ovog puta ubosti u metu!