Jelen Nula liga - Još jedan remi bez golova!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 22.11.2014.
20:02
Izvor: Sportske.net

Poslednji meč 13. kola JSL zakazan za subotu završen je nerešenim rezultatom bez golova čime je nastavljen očajan učinak srpskih klubova kada je efikasnost u pitanju.

Beta/SašaĐorđević/Ev
Beta/SašaĐorđević/Ev

Povezane vesti

Četvrta, poslednja utakmica subotnjeg dela programa 13. kola Jelen Superlige završena je remijem bez golova.

"Prazne puške" videli smo tokom dana u Kragujevcu i na Vračaru a ništa berićetnije nije bilo ni u Čačku gde je domaći Borac večeras ugostio Radnički iz Niša.

Po dva udarca u okvir gola na obe strane i znatno bolja igra gostiju viđeni su danas kraj Morave ali pogodaka nije bilo pa zadovoljniji može da bude domaćin jer je Radnički danas bio bolji protivnik.

Za obe ekipe ovo je bila druga vezana utakmica na kojoj osvajaju bod pa Borac posle 13 odigranih kola zauzima 12. poziciju na tabeli sa 12 bodova, dok Radnički ostaje na 14. mestu sa bodom manje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 23.11.2014
01:07

Pogledajte ovu slucajnost, najvise neresenih rezultata imaju klubovi koji se brane i koji nekako ni silu cupaju bodove, a to su Radnicki, Napredak, OFK, zvezda, Spartak, Borac i Radnicki iz Kg ... kakva slucajnost, svi ovi klubovi, sem zvezde naravno, su povezani sa zvezdom na neki nacin, bukvalnu su njene filijale.

avatar
Povratak kralja BAN2
Saturday, 22.11.2014
23:31

4 utakmice, 2 gola još igrali i Vojvodina koju favorizuju za titulu navijači Zvezde kad se razočaraju u svog trenera i ekipu za koju dotični tvrdi da je najbolja u Srbiji! Smešni su!

avatar
Saturday, 22.11.2014
21:58

sto se sada ne jave oni od prosle godine koji su likovali da nam je liga najregularnija na svetu ? ... a ja kao i prosle sezone cu da vam kazem da je i dalje Jelen NULA liga ali po kvalitetu , bez obzira sto smo mi sad prvi