Jelačić: "Hemija u svlačionici za dobar rezultat u Zemunu"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 27.07.2018.
20:04
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Superligaš iz Novog Sada pokušaće da zabeleži prvi trijumf u novoj sezoni na gostovanju ekipi Zemuna.

Beta/Jelena Grlić/Mo
Beta/Jelena Grlić/Mo

Povezane vesti

Utakmica drugog kola Super lige Srbije između Zemuna i Vojvodine za obe ekipe dolazi nakon remija koje su zabeležile na startu sezone.

Zemun je odoleo na gostovanju Čukaričkom (1:1), dok je Vojvodina na domaćem terenu remizirala sa ekipom Mladosti iz Lučana.

"Zemun je tradicionalno neugodan protivnik za Vojvodinu, a utakmice između ova dva tima su uvek imale posebnu draž. Što se nas tiče, svaki dan smo koristili da podignemo nivo forme i napravimo dobro zajedništvo u ekipi, odnosno da se igrači što bolje upoznaju", kaže pred sutrašnji meč pomoćni trener Vojvodine Spasoje Jelačić za klupski sajt.

Tradicija je na strani Vojvodine, ali u prethodnoj sezoni Novosađani u dva meča nisu uspeli da zabeleže trijumf protiv Zemuna.

"Na prethodnom meču na 'Karađorđu', mogli smo da vidimo da je u pojedinim delovima utakmice to delovalo jako dobro, ali je u pojedinim delovima bilo vidljivo i to da se ekipa još uvek traži, odnosno da igrači tek upoznavaju jedni druge, jer kao i svi klubovi u Srbiji, tako i Vojvodina robuje dugačkom prelaznom roku", rekao je Jelačić.

Stručni štab novosadske Vojvodine moći će da računa na sve igrače za sutrašnji meč u Gornjoj Varoši.

"Sve nas u stručnom štabu raduje to što su svi igrači na raspolaganju za ovaj meč i konkurišu za startnu postavu, pošto nemamo povređenih igrača, niti bilo kakvih drugih problema u ekipi. Dobro radimo, imamo dobru 'hemiju' u svlačionici i iz tog razloga se nadam dobrom rezultatu u Zemunu", dodaje pomoćnik Aleksandra Veselinovića.

Pomoćni trener novosadske "Stare Dame" istakao je da će i faktor sreće biti važan na samom startu šampionata, pa tako i na sutrašnjoj utakmici.

"Ovo je sam početak prvenstva, pa se i u prvom kolu videlo da su sve utakmice neizvesne i da maltene pobeđuje onaj ko ima više sreće. Ja se nadam da će, kako vreme bude prolazilo, Vojvodina rasti kao ekipa i podizati svoj nivo forme, te da ćemo to pokazati već na meču u Zemunu i vratiti se sa osmehom na licu, odnosno obradovati naše verne navijače", rekao je Jelačić.

Meč između Zemuna i Vojvodine igra se u subotu od 17 časova na Gradskom stadionu u Zemunu.

Super liga 2. kolo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke